Дзвоніть: +38 (067) 242 82 22

  1. Good Cells
  2. Новини
  3. Біотех повертається

Біотех повертається! Новий благодійний проєкт від Good Cells

Illustration

22.03.2021

З чого все почалося?

Близько місяця тому наша співробітниця побачила на телебаченні сюжет про Сергія Бузуляка, якому лікарі встановили складний та рідкісний діагноз — бічний аміотрофічний склероз (БАС). Сергій воював на фронті, служив у поліції, аж поки не почала проявлятися хвороба. Родина та друзі чоловіка вже майже назбирали на вартісне лікування стовбуровими клітинами у Німеччині, але через бюрократичні проблеми поїздка постійно відкладалася. 
Історія сильно вразила нашу команду. Ми зв’язалися з Сергієм та запропонували йому лікування тут, в Україні.
Випадок змусив нас задуматися: а скільки ще людей роками збирають на дорогі процедури закордоном, в той час, як в Україні аналогічне лікування стовбуровими клітинами доступне вже понад 10 років?Ми вирішили змінити це. І ось, сьогодні, ми разом з Всеукраїнським центром волонтерів People`s Project готові анонсувати спільний благодійний проєкт «Біотех-2»!  

«Біотех-2»

Місія проєкту — допомагати українцям зі складними захворюваннями та серйозними ушкодженнями. В той час, як багато українців досі не знають про можливості регенеративної медицини в Україні, наші спеціалісти беруться за складні випадки та лікують ті проблеми, при яких раніше допомогти було неможливо.
Отримати лікування під час «Біотеху-2» зможуть громадяни України, яким поставили діагноз, пов’язаний з:
дегенеративними процесами тканин тіла; нейродегенеративними процесами; аутоімунними захворюваннями; значними травмами тощо.
Проєкт зможе допомогти українцям, які не мають можливості самостійно оплатити потрібні їм медичні послуги або шукають швидшу альтернативу лікуванню закордоном.
Ми вже маємо досвід участі у схожих благодійних ініціативах. У 2014-2017 рр. тривав проєкт «Біотех-реабілітація поранених». Під час нього, фахівці Good Cells (на той момент ilaya.regeneration) змогли допомогти понад 60-м військовим, які постраждали під час бойових дій на Сході України. Бійцям вдалося зберегти кінцівки, і більшості з них і відновити їх функціональність.
Якщо хтось із ваших знайомих потребує медичної допомоги або реабілітації, звертайтеся до координатора проєкту Миколи Костюка.
Пошта: moc.sllecdoog%40kuitsok.nТелефон: +38 063 935 13 29

Підпишіться на новини, щоб першим дізнатися все найцікавіше!

Ви — супер!

Дякуємо, що слідкуєте.

Can't send form.

Please try again later.

Зв'язок

Контакти

Ми дружні та відкриті — контактуйте з нами легко.

Адреса

Клініка і лабораторія GOOD CELLS03115, Україна, м. Київ, вул. Івана Крамського, 9

Телефон

+38 (067) 242 82 22

Made with