Дзвоніть: +38 (067) 242 82 22

  1. Good Cells
  2. Новини
  3. БІОТЕХ 2.0 реабілітація поранених

«БІОТЕХ 2.0 реабілітація поранених». Ви боретеся за нашу свободу — ми боремося за ваше здоров’я!

18.05.2022

Illustration

З 24 лютого 2022 року у результаті воєнних дій в Україні щодня отримують поранення сотні людей. Серед поранених — українські військовослужбовці, бійці ТрО та цивільне населення. З кожним днем потреба у сучасних та ефективних методах лікування зростає. Саме тому команда GOOD CELLS запускає унікальний медичний благодійний проєкт «БІОТЕХ 2.0» для надання допомоги важкопораненим.
У рамках проєкту біотехнологічна лабораторія GOOD CELLS готова безкоштовно надавати алогенні клітинні та безклітинні продукти широкому загалу українських медичних установ для підвищення шансів на одужання поранених в результаті бойових дій.

Які методи лікування будуть застосовуватися для лікування у рамках проєкту «БІОТЕХ 2.0»?

Регенеративна медицина — це напрямок, що грунтується на використанні клітинних технологій (стовбурових клітин та продуктів на їх основі), направлених на часткове або повне відновлення функцій пошкоджених тканин та органів. Стовбурові клітини показали свою ефективність у клінічних випробуваннях для лікування десятків хвороб різних систем та органів. Одні з найкращих результатів клітинна терапія демонструє при загоєнні ран, дефектах суглобів та кісток.
GOOD CELLS пропонує алогенні клітинні та безклітинні біотехнологічні продукти для лікування наступних ушкоджень:
 складні випадки травмування кісткової тканини, що можуть призвести до ампутації (плече, передпліччя, стегно, гомілка, стопа); значні травми м’яких тканин, рани та опіки, які важко/довго загоюються; травми нервів (часткове або повне пересічення).
Кожен випадок травмування унікальний, тому доцільність використання методів клітинної терапії визначатимуться в індивідуальному порядку лікарем пацієнта та фахівцем з клітинної терапії.

Illustration

Можливості стовбурових клітин та напрямки застосування

В межах проєкту «БІОТЕХ 2.0» GOOD CELLS надасть алогенні клітинні продукти для застосування в наступних напрямках медицини:
Хірургія● післяопераційні стани та ускладнення.
Ортопедія травми кісток та суглобів (переломи, дефекти кісток, незрощення, несправжній суглоб, ушкодження хребта); остеоартроз (дефекти хряща, травми зв’язок та сухожиль); остеонекроз головки стегнової кістки; недосконалий остеогенез.
Нейрохуріргія ушкодження нервів (частковий або повний перетин).
Комбустіологія опіки різних ступенів; некротичні рани; хронічні рани, що довго/важко загоюються; гранулюючі та трофічні виразки; обширні дефекти м’якої тканини; відмороження різних ступенів та їх наслідки.

Про GOOD CELLS 

GOOD CELLS — це українська інноваційна медична компанія з надпотужною біотехнологічною лабораторією, клінікою і власним кріобанком. Команда GOOD CELLS розвиває надбання ilaya.regeneration — компанії, яка успішно працювала на ринку з 2010 року. Сьогодні спеціалісти GOOD CELLS успішно впроваджують інноваційні програми лікування стовбуровими клітинами, проводять науково-дослідну роботу та публікують результати своєї праці у провідних міжнародних фахових виданнях.

Illustration

Біотехнологічна лабораторія GOOD CELLS

Лабораторія GOOD CELLS укомплектована найсучаснішою матеріально-технічною базою, аналогів якої немає в Україні, для виробництва широкої лінійки безпечних клітинних та безклітинних продуктів найвищої якості.
Ми виготовляємо:1. Культивовані стовбурові клітини різних типів: мезенхімальні стовбурові клітини (МСК) пупкового канатика, жирової тканини, кісткового мозку та інших джерел;● стовбурові клітини-похідні нервового гребеня з пульпи зуба, волосяного фолікула, дерми шкіри; прогеніторні клітини периосту та ендотелію.
2. Безклітинні біотехнологічні продукти: Екзосомовмісний продукт.
Усі алогенні та аутологічні біотехнологічні продукти проходять ретельну перевірку на відсутність інфекційного ураження та відповідність мінімальним критеріям визначення МСК. Кожна доза супроводжується паспортом, що підтверджує якість та безпечність продукту. ВАЖЛИВО! У рамках проєкту "БІОТЕХ 2.0" застосовуються виключно алогенні клітинні продукти.

Illustration

Ефективність застосування стовбурових клітин 

У своїй практиці спеціалісти GOOD CELLS спираються на міжнародний та власний досвід. Ефективність застосування клітинної терапії підтверджують численні клінічні дослідження:
1. The healing effect of Wharton's jelly stem cells seeded on biological scaffold in chronic skin ulcers: A randomized clinical trial2. Validation of a long bone fracture non-union healing score after treatment with mesenchymal stromal cells combined to biomaterials3. Percutaneous administration of allogeneic bone-forming cells for the treatment of delayed unions of fractures: a pilot study

Досвід та результати проєкту «Біотех-реабілітація поранених»

«БIOTEX 2.0» — це продовження цінностей та ідей проєкту «Біотех-реабілітація поранених», який був створений і тривав у 2014-2017 рр. для надання кваліфікованої медичної допомоги бійцям АТО, яким традиційна медицина була не в змозі допомогти. Завдяки сучасним біотехнологічним методам та майстерності лікарів в межах проєкту вдалося врятувати від ампутації 86 бійців.

Illustration

Один з найскладніших випадків проєкту «Біотех-реабілітація поранених». Розмір найбільшого кісткового дефекту склав 14 см.

Деталі проєкту «Біотех-реабілітація поранених» та історії лікування за посиланням.
Повний каталог результатів проєкту «Біотех-реабілітація поранених».
Повний каталог проєкту «Банк шкіри», де описані результати лікування пацієнтів зі складними випадками пошкодження шкірних покривів та м’яких тканин (рани, опіки, виразки тощо).

ЗМІ про проєкт «Біотех-реабілітація поранених»

Лікарі в Києві виростили кістку ноги пораненому бійцю АТО Українська клініка рятує ветеранів АТО від ампутацій Новітня медична розробка : поранених воїнів АТО рятують від ампутації Список відтворення відео про БІОТЕХ

Відеосюжети про досягнення «Біотех-реабілітації поранених»

Українська клітинна технологія рятує від ампутацій

Проєкт Біотех-реабілітація поранених

Спеціалісти медичного центру ilaya розповіли про лікування бійця АТО Юрія

Унікальна клініка у Києві вирощує кістки для бійців

Важкопоранених бійців АТО відновлюють за допомогою біотехнологій 

Пораненому бійцю 28 ОМБр з застарілим переломом потрібна допомога 

Долучитися до проєкту «БІОТЕХ 2.0» може кожен

Якщо ви лікар і бажаєте застосовувати сучасні методи лікування у своїй практиці, заповніть анкету за посиланням.
Якщо ви або близька вам людина отримала ушкодження під час війни в Україні, обговоріть з вашим лікарем можливість використання алогенних біотехнологічних продуктів у процесі лікування та попросіть його зв'язатися з нами. Біотехнологи та спеціалісти з клітинної терапії GOOD CELLS нададуть всю необхідну інформацію нашим партнерам, щоб лікування було максимально швидким та ефективним.

Критерії відбору кейсів та умови співпраці для лікарів і цивільних громадян України

Взяти участь у проєкті та отримати алогенні клітинні продукти безкоштовно можливо за умови дотримання наступних критеріїв:
Пацієнти: військовослужбовці ЗСУ або ТрО, які гідно несли службу, та цивільні громадяни України, які постраждали під час бойових дій. Застосування біотехнологічних продуктів повинно виключати або значно зменшувати ймовірність інвалідизації пацієнта, або ж застосування стовбурових клітин для даного випадку значно ефективніше традиційної медицини.
Обидва критерії є обов’язковими до врахування та не підлягають виключенню при відборі.

Умови безкоштовного отримання клітинних продуктів

1. Заповнення лікарем первинної заявки на участь у проєкті.2. Проходження відбору кейсу пацієнта на відповідність вищезазначеним критеріям.3. Підписання стандартного пакета документів для передачі інформаційних даних пацієнта та супроводу виготовлення і застосування клітинних продуктів.4. Доступ до створення або надання фото/відео звітності.
Ці умови необхідні, щоб ресурси нашої лабораторії та команди використовувалися максимально ефективно. Відстеження динаміки лікування кожного пацієнта є необхідним для своєчасного коригування програми для досягнення найкращих результатів.

Illustration

Партнерство та благодійність

Якщо ви бажаєте будь-яким чином долучитися до проєкту «БІОТЕХ 2.0», зробити свій внесок у добробут та здоров’я українських захисників, будь ласка, зв’яжіться з нами! Ми готові об’єднати зусилля та дати надію та можливість повернення до повноцінного життя для постраждалих громадян України.
Щоб доєднатися до збору коштів на виробництво клітин, переходьте за посиланням нижче!

Контакти

Менеджер проєкту — Васильєв Гліб
+380 (67) 915 97 25moc.sllecdoog%40emoclew

Зв'язок

Контакти

Ми дружні та відкриті — контактуйте з нами легко.

Адреса

Клініка і лабораторія GOOD CELLS03115, Україна, м. Київ, вул. Івана Крамського, 9

Телефон

+38 (067) 242 82 22

Made with