Дзвоніть: +38 (067) 242 82 22

  1. Good Cells
  2. Новини
  3. Благодійна діяльність за участі GOOD CELLS

Благодійна діяльність за участі GOOD CELLS

12.06.2023

екзосоми з мезенхімальних стовбурових клітин, GoodEXOCells

Наша компанія завжди активно брала і бере участь у благодійних проєктах для допомоги українцям. Ми розуміємо, що тільки разом підтримуючи один одного, ми зможемо разом покращити рівень медицини в Україні та пришвидшити розвиток сучасних медичних технологій.
Всі наші благодійні проєкти покликані зробити життя українців кращим та комфортнішим, допомогти їм повернути несправедливо втрачене здоров’я або красу.

Цей благодійний медичний проєкт започаткувала біотехнологічна компанія GOOD CELLS, аби забезпечувати українських лікарів інноваційними біотехнологічними продуктами для лікування поранених внаслідок військових дій. В рамках цього проєкту ми безкоштовно надаємо лікарям та медичним закладам алогенні стовбурові клітини та екзосоми для лікування поранених військових та цивільних українців. Таке лікування дозволяє значно краще і швидше відновлюватися після різного роду поранень.
BIOTECH 2.0 є продовженням проєкту Біотех-реабілітація поранених, що тривав з 2014 року. Тоді, команді спеціалістів разом із фахівцями GOOD CELLS (тоді ilaya.regeneraion) вдалося допомогти майже 100 учасників проєкту зберегти кінцівки та значно покращити їх функції.
Запрошуємо лікарів та медичні заклади до співпраці в рамках цього благодійного проєкту!

Якщо ви маєте пацієнтів, що серйозно постраждали внаслідок бойових дій чи ракетних обстрілів, звертайтеся до нас за номером +380 (67) 915 9725. У разі, якщо для цього пацієнта буде доцільним використання біотехнологічних продуктів, ми надамо їх безкоштовно.

BONE REGENERATION TECHNOLOGY

Масштабний благодійний проєкт, що створений спільними зусиллями семи українських компаній, в тому числі GOOD CELLS. До проєкту залучені як інноваційні технологічні компанії, так і громадські організації. Об’єднавши свої вміння та потужності, всі ці компанії проводять комплексне інноваційне лікування поранених українських військовослужбовців та інших захисників України. Для лікування в рамках проєкту використовуються сучасні методи:
 3D-моделювання;
 використання стовбурових клітин;
 реконструктивні техніки;
 використання надсучасних технічних засобів.

Це лікування дозволяє зберегти кінцівки із загрозою ампутації, покращити їх функціональність та якість життя пацієнтів. 

Набір учасників проєкту триває! Якщо ви або ваші знайомі мають важке поранення внаслідок бойових дій або ракетних обстрілів, звертайтеся до нас за номером +380 (67) 915 9725 і ми розглянемо ваш випадок.

Заграва

Унікальний благодійний медичний проєкт, що спеціалізується на дерматологічній реабілітації та покращенні естетичного вигляду шкіри людей, які отримали поранення внаслідок російсько-української війни. Даний проєкт засновано за ініціативи Владлєни Авєріної, експерта у сфері дерматології, головного лікаря Averina Clinic та постійної партнерки GOOD CELLS.
Проєкт “Заграва” допомагає розв'язувати проблеми комунікації між пацієнтами, лікарями та компаніями, забезпечують лікарів інноваційними методами лікування. GOOD CELLS забезпечує лікарів екзосомами українського виробництва GoodEXOCells для кращої регенерації шкіри та боротьби зі шрамами. У результаті комплексних підходів лікарів та косметологів, потерпілі зможуть назавжди позбутися шрамів та рубців, що нагадують їм про найстрашніші дні. 

Illustration

Волонтерство

З початку повномасштабного вторгнення наша команда майже щодня волонтерила та допомагала тим, кому це було потрібно. Ми відправляли посилки з їжею, медикаментами та гуманітарними товарами першої необхідності людям з регіонів зі складною логістикою. Сьогодні ми продовжуємо підтримувати українських військових та переселенців з окупованих регіонів.
Наша команда складається із людей з великими та відкритими серцями, що завжди готові допомогти тим, хто цього потребує. І ми особливо щасливі, що наші професійні вміння дозволяють зберегти здоров’я наших співгромадян та зробити їх життя комфортнішими!

Made with