Дзвоніть: +38 (067) 242 82 22

  1. Good Cells
  2. Новини
  3. Андрологія. Чоловіча еректильна дисфункція: чим лікувати

Андрологія. Чоловіча еректильна дисфункція: чим лікувати

01.03.2023

екзосоми з мезенхімальних стовбурових клітин, GoodEXOCells

Регенеративна медицина із кожним днем знаходить все ширше і ширше застосування у рутинних методиках лікування найрізноманітніших хвороб. Цей інноваційний підхід стрімко завойовує прихильність лікарів різних напрямків з усього світу. У даній статті ми розповімо більше про застосування регенеративних методів в андрології.

Регенеративна медицина в Україні

У США, країнах Європи та Азії, регенеративна медицина вже зараз є популярним підходом до лікування понад 80 хвороб, серед яких ендокринні, нейродегенеративні, онкологічні, аутоімунні та багато інших. 
Однак, в Україні на сьогодні працює не так багато клінік, що спеціалізуються на даному напрямку медицини. Багато лікарів не поспішають вводити у практику нові методи та користуються лише класичними схемами лікування. 
Медична та біотехнологічна компанія GOOD CELLS прагне, щоб сучасні ефективні регенеративні технології були доступні кожному і в Україні! Наша команда активно працює над власними розробками, пропонує програми лікування багатьох захворювань та популяризує клітинну терапію в українській медичній спільноті.

GOOD CELLS на науково-практичній конференції "Чоловіче здоров’я. Репродукція"

23 лютого 2023 року в онлайн-форматі відбулася науково-практична конференція "Чоловіче здоров’я. Репродукція".
Захід відвідали фахівці-урологи, андрологи, сексопатологи, нефрологи, ендокринологи та інші медичні спеціалісти з усієї України, які цікавляться чоловічим здоров’ям та новими підходами для лікування чоловічих захворювань.Організаторами конференції виступили:Міністерство охорони здоров’я України; Національна академія медичних наук України; ДУ «Інститут мікробіології та імунології ім. І. І. Мечникова НАМН України»; ВГО «Українське міждисциплінарне Товариство Чоловічого Здоров’я та Гендеру»;ТОВ «Юстон Інфо».
На конференції прозвучали багато професійних та корисних доповідей від провідних українських експертів з чоловічого здоров’я. Серед тем конференції були: Запальні захворювання чоловічих статевих органів Проблеми чоловічої плодючостіГормональні порушення репродуктивної та сексуальної функції Діагностика та лікування еректильної дисфункції Алгоритм корекції синдрому передчасного сім'явипорскування. Методи регенеративної медицини в сексології та андрології (фокусна ударно-хвильова терапія, терапія аутоплазмою (PRP), терапія мезенхімальними стовбуровими клітинами та екзосомами МСК) Захворювання, що передаються статевим шляхом. Методи діагностики Протоколи лікування та діагностики сімейних пар, що планують вагітність

Доповіді від GOOD CELLS

На конференції взяли участь експерти GOOD CELLS:

Illustration

Злацька Альона

Директор банку пуповинної крові

Співавтор понад 30 наукових публікацій і деклараційного патенту України на винахід, корисну модель. Понад 12 років досвіду роботи зі стовбуровими клітинами.

Illustration

Сулік Роман

Лікар-координатор програм клітинної терапії

Лікар вищої кваліфікаційної категорії, канд. мед. наук. Понад 12 років досвіду застосування клітинних технологій. Понад 150 наукових статей та патентів.

Спеціалісти GOOD CELLS розповіли про лікування еректильної дисфункції із застосуванням інноваційних регенеративних методів та про унікальний продукт на основі екзосом GoodEXOCells tissue renovation complex, який показав свою високу ефективність у лікуванні даної патології. Також, на конференції були представлені результати лікування еректильної дисфункції із застосуванням екзосом на прикладі двох реальних випадків пацієнтів. 

 Відгук про лікування

Лікування еректильної дисфункції з використанням екзосом GoodEXOCells tissue renovation complex

Пацієнт №1

Пацієнт звернувся зі скаргами на проблеми у збереженні ерекції, достатньої для статевого акту.

ДО лікування діагноз за Міжнародним індексом еректильної функції - еректильна дисфункція помірного ступеня.

ПІСЛЯ лікування - еректильна дисфункція відсутня.

Через 3 місяці після терапії екзосомами результати дуплескного сканування показали виражені покращення по всім показникам кровообігу в кавернозних тілах.
Ерекція Е4 (достатня для забезпечення статевого акту).

Illustration

Відгук після лікування у GOOD CELLS

Illustration

Пацієнт №2

Пацієнт звернувся зі скаргами на проблеми з настанням та збереженням ерекції, достатньої для статевого акту.

ДО лікування діагноз за Міжнародним індексом еректильної функції - еректильна дисфункція помірного ступеня.

ПІСЛЯ лікування - еректильна дисфункція легкого ступеня.

Через 3 місяці після терапії екзосомами результати дуплескного сканування показали виражені покращення по всім показникам кровообігу в кавернозних тілах.
Ерекція Е4 (достатня для забезпечення статевого акту).

Illustration

Відгук після лікування у GOOD CELLS

Illustration

Екзосоми GoodEXOCells для лікування еректильної дисфункції

GoodEXOCells tissue renovation complex — це унікальний біотехнологічний продукт на основі екзосом, що розроблений для комплексного відновлення пошкоджених травмою та/або тривалими інфекційними процесами, віковими змінами м’яких тканин, їх сполучнотканинних елементів, слизових оболонок органів, зниження запальних процесів та відновлення іннервації. 
Активним компонентом продукту GoodEXOCells tissue renovation complex є екзосоми від мезенхімальних стовбурових клітин (МСК). Екзосоми від МСК багаті на специфічні фактори росту, молекули мРНК та міРНК та інші сигнальні речовини, специфічні для сполучної тканини.
Продукт містить екзосоми від трьох типів клітин-продуцентів: МСК(мезенхімальні стовбурові клітини) жирової тканини; МСК пупкового канатика; МСК-похідні нервового гребеня.
Такий підбір клітин-продуцентів є унікальним на ринку й не має аналогів у світі! Українські спеціалісти з GOOD CELLS стали першими, хто розробив та запустив у виробництво продукт з таким складом екзосом!

Illustration

У яких медичних напрямках може застосовуватися даний продукт? Пульмонологія Гінекологія Стоматологія Хірургія Ортопедія Андрологія
Який ефект дає застосування екзосом? проліферацію власних стовбурових клітин організму та заміщення пошкоджених елементів тканини; нормалізацію роботи клітин імунної системи, посилення їх захисних властивостей; протифіброзний вплив; зміцнення стінок кровоносних судин, покращення живлення тканин; покращення метаболічних процесів організму; відновлення іннервації, рецепторного апарату тканини; покращення чутливості рецепторів.

Лікування еректильної дисфункції в GOOD CELLS

Медична компанія GOOD CELLS пропонує індивідуальні програми лікування еректильної дисфункції з використанням інноваційних підходів: терапії мезенхімальними стовбуровими клітинами та екзосомами.Наші фахівці успішно лікують еректильну дисфункцію, що виникає з різних причин, в тому числі: При венозно-корпоральній недостатності. При порушеннях судинної ланки кровопостачання (при цукровому діабеті, мікро- чи макроангіопатії). При пошкодженнях периферичних нервових стовбурів. При порушеннях нейрогуморального обміну.
Чому для лікування еректильної дисфункції варто обрати клітинну терапію?
1. Це природний метод лікування, що базується на підсиленні базових регенеративних властивостей організму.2. Ефективність лікування ЕД мезенхімальними стовбуровими клітинами доведена клінічними дослідженнями.3. Цей метод є альтернативним рішенням навіть у випадках, коли традиційні підходи, в тому числі гормональна терапія, не дають бажаних результатів.4. Введення біотехнологічних продуктів є комфортним та малоінвазивним.5. Це комплексний підхід, що передбачає лікування самої причини захворювання, а не тільки покращення симптому.6. Клітинна терапія – це завжди індивідуальна програма лікування, що створюється з урахуванням персональних особливостей пацієнта.

Якщо ви лікар та зацікавлені у постійному розвитку та вивченні інноваційних методів із доведеною ефективністю, запрошуємо вас до співпраці з GOOD CELLS!

Made with