Дзвоніть: +38 (067) 242 82 22

  1. Good Cells
  2. Новини
  3. Екзосоми GoodEXOCells на медичній конференції в Республіці Кіпр

Екзосоми GoodEXOCells на медичній конференції в Республіці Кіпр

30.05.2023

екзосоми з мезенхімальних стовбурових клітин, GoodEXOCells

Лінійка екзосом GoodEXOCells — це інноваційні продукти з унікальним набором клітин-продуцентів. Вони можуть використовуватися у понад 10 медичних напрямках, зокрема:
дерматологія;
 трихологія;
 комбустіологія;
 ортопедія;
 неврологія;
 андрологія та інших.

Наша команда активно працює над тим, щоб якомога більше людей могли отримати якісне лікування з використанням екзосом, як революційного біотехнологічного продукту в Україні та закордоном. І зовсім нещодавно, у наших кіпрських колег була можливість особисто ознайомитися з лінійкою GoodEXOCells.

Медична конференція «6th Cyprus HealthCare Conference»

18 травня у місті Нікосія в Республіці Кіпр пройшла медична конференція «6th Cyprus HealthCare Conference».На заході обговорювали актуальні питання щодо організації системи охорони здоров’я та медичної служби Gesy, куди входять клініки як державного, так і приватного сектору. В конференції брали участь власники медичних центрів, лікарі та менеджери-дистриб’ютори медичного сектору. Конференція дала десяткам провідних спеціалістів познайомитися з новими продуктами від передових компаній Європи.
На «short discus» також була представлена лінійка наших власних біотехнологічних продуктів GoodEXOCells, а саме:GoodEXOCells for skin rejuvenation;GoodEXOCells for hair loss treatment.
З цієї виставки починається новий етап розвитку GOOD CELLS, деталі якого ми повідомимо згодом.

Illustration

Практичне застосування екзосом та співпраця

Лінійка біотехнологічних продуктів на основі екзосом GoodEXOCells — це інноваційні продукти з унікальною комбінацією клітин-продуцентів, спеціально підібраною для специфіки застосування. Тисніть кнопку нижче, щоб дізнатися більше інформації про лінійку екзосом GoodEXOCells 

Запрошуємо до співпраці трихологів, дерматологів та лікарів інших спеціальностей, які зацікавлені у використанні біотехнологічних продуктів у своїй практиці. Екзосоми — продукт, що зробить вас передовим спеціалістом своєї галузі!

Щоб дізнатися умови співпраці, звертайтеся до нашого менеджера на пошту moc.sllecdoog%40emoclew або за номером +380 (67) 915 9725 у месенджери Viber, Telegram чи WhatsApp

Made with