Дзвоніть: +38 (067) 242 82 22

  1. Good Cells
  2. Новини
  3. Марія Трифонова про екзосоми Good Cells

Екзосоми від GOOD CELLS у трихології. Досвід власниці мережі клінік TRYFONOVA M.D.

04.03.2021

GOOD CELLS — перша українська лабораторія, що виробляє екзосоми. У 2020 ми отримали унікальний патент на виготовлення екзосомовмісного продукту для використання у трихології. І одразу розпочали активну співпрацю з партнерами, серед яких мережа клінік TRYFONOVA M.D.
Уже зараз ми отримали спільні переконливі результати застосування екзосом у лікуванні алопеції, тож просто не могли пропустити конференцію «Медична трихологія: що нового?». Вона відбулася 3-го березня, а організаторами виступили ESTET та PRO BHUB. Cosmetology — лідери у створенні профільного контенту для косметологів та трихологів. 
Марія Трифонова, спеціаліст у сфері косметології із 13-річним досвідом та власниця мережі клінік TRYFONOVA M.D., успішно презентувала наші спільні досягнення на конференції. Клініки Марії надають послуги найвищої якості, забезпечені найсучаснішим обладнанням та працюють із передовими технологіями естетичної медицини та трихології. 

Illustration

Марія розповіла про застосування екзосом у відомих клініках та медичних центрах усього світу. А ще, показала результати лікування власних пацієнтів із застосуванням екзосомовмісного продукту від GOOD CELLS та поділилася секретом свого довгого та красивого волосся. Спойлер: не обійшлося без екзосом :)За онлайн-презентацією одночасно спостерігало понад 100 спеціалістів beauty-сфери.
Якщо, раптом, ви пропустили цей захід — не засмучуйтеся! Ми подбали про вас заздалегідь і зберегли відеозапис виступу Марії. Дивіться його на Youtube-каналі GOOD CELLS.
Слухали конференцію онлайн? Даруємо вам приємний бонус!

Екзосоми для лікування алопеції

Ви — експерт із красивого волосся і шукаєте нові технології для роботи? Плануєте спробувати екзосоми? Спеціально для вас ми зібрали інформацію про екзосомальну терапію на goodcellsbeauty.com.
А тим, хто хоче позбавитися від алопеції та мріє про здорове волосся, радимо ознайомитися із розділом нашого сайту "Лікування алопеції". Там ви знайдете багато цікавого про екзосоми та не тільки. 

Підпишіться на новини GOOD CELLS!

Ви — супер!

Дякуємо, що слідкуєте

Can't send form.

Please try again later.

Зв'язок

Контакти

Ми дружні та відкриті — контактуйте з нами легко.

Адреса

Клініка і лабораторія GOOD CELLS03115, Україна, м. Київ, вул. Івана Крамського, 9

Телефон

+38 (067) 242 82 22

Made with