Дзвоніть: +38 (067) 242 82 22

  1. Good Cells
  2. Новини
  3. Науково-практична конференція «СТРАТЕГІЯ ANTI-AGING: КЕРУЄМО ВІКОМ»

Науково-практична конференція «СТРАТЕГІЯ ANTI-AGING: КЕРУЄМО ВІКОМ»

26.04.2023

екзосоми з мезенхімальних стовбурових клітин

Старіння — це нормальний фізіологічний процес, який все ж породжує погіршення зовнішнього вигляду, проблем зі здоров’ям, фізичний та моральний дискомфорт. Знайти ліки від старості — мрія не тільки фантастів, а й багатьох лікарів та науковців, які присвячують цим спробам всю свою роботу. Відкриття ефективного способу боротьби зі старінням допоможе не тільки значно покращити якість життя близько третини населення, а й економічно-соціальний стан багатьох країн.

Останніми роками ця тема все більше цікавить також українських фахівців, які мають всі ресурси та можливості стати передовими спеціалістами з anti-age медицини у світі.

Деталі конференції «СТРАТЕГІЯ ANTI-AGING: КЕРУЄМО ВІКОМ»

18-19 квітня пройшла науково-практична конференція «СТРАТЕГІЯ ANTI-AGING: КЕРУЄМО ВІКОМ», яку організувала Школа Інноваційної медицини (SIM). На онлайн-заході прозвучало 20 цікавих та корисних доповідей від передових експертів anti-age медицини в Україні.
Конференція була організована для того, аби українські лікарі, які зацікавлені у знайомстві з новими методами боротьби зі старінням, могли знайти однодумців, обмінятися досвідом та розширити власні знання. Аудиторією заходу були терапевти, сімейні лікарі, гінекологи, ендокринологи, неврологи, хірурги та спеціалісти інших напрямків, а також інші фахівці, що зацікавлені в розвитку галузі.
На конференції можна було почути цікаві доповіді, серед яких, зокрема: Контроль ваги як стратегія антиейджингу● Антиейджинг метаболічних порушень Хондропротекція та пробіотикотерапія як антиейджинг стратегії при остеоартриті Хронічний біль та запаморочення у геронтологічного пацієнта - рішення на рівні терапевта Шлях від нормального старіння головного мозку до деменції: тактика дій лікаря Вплив мікробіоти кишечника на якість і продовження життя

Злацька Альона Good Cells

На фото команда GOOD CELLS: директор банку пуповинної крові Злацька А.В (зліва) та менеджер з продажу Васильєв Г.О.

GOOD CELLS на конференції 

Цей важливий захід для розвитку антивікового напрямку медицини не міг пройти без участі GOOD CELLS. Серед спікерів конференції була Альона Василівна Злацька — біотехнолог, директор банку пуповинної крові, інших тканин та клітин людини медичного центру «GOOD CELLS», молодший науковий співробітник Національного наукового центру «Інститут кардіології, клінічної та регенеративної медицини імені академіка М.Д. Стражеска Національної академії медичних наук України».
Вона представила цікаву доповідь на тему: «Старіння та мезенхімальні стовбурові клітини: базові принципи, виклики та anti-age стратегії». Презентація допомогла учасникам краще розібратися у ролі мезенхімальних стовбурових клітин в процесах старіння та познайомитися з основними шляхами їх застосування в anti-age підходах.

Ця конференція — не перший захід від Школи Інноваційної Медицини, у якому бере участь GOOD CELLS. Минулого року наші спеціалісти також виступали на науково-практичній конференції на тему “Головоломка для лікаря – лікуємо складного пацієнта”.
Дякуємо SIM за якісну організацію конференції та чудову можливість поспілкуватися з колегами на актуальні теми! До зустрічі на нових заходах!

Made with