Дзвоніть: +38 (067) 242 82 22

  1. Good Cells
  2. Новини
  3. Про що мовчать жінки

«Про що мовчать жінки». Медичний форум CUTIS Medical Education

04.07.2023

екзосоми з мезенхімальних стовбурових клітин, GoodEXOCells

Кожна жінка особлива та унікальна. Але у багатьох із них схожі проблеми, про які вони не завжди хочуть говорити. Ось чому зрозуміти жінок так непросто. Саме для того, щоб краще розуміти жіночі проблеми та поділитися досвідом їх усунення, 28 червня 2023 року пройшов форум «Про що мовчать жінки».

Про захід

Захід проходив у київському готелі Fairmont, його відвідало близько 200 учасників, що були зацікавлені у поглибленні своїх знань та умінь.

На форумі виступили 8 спікерів, кожен з яких зробив щонайменше одну цікаву доповідь про той чи інший аспект жіночого здоров’я. Серед тем доповідей були:
 Генетичні особливості старіння різних фото та морфотипів. Як запобігти раннім інволюційним змінам.
 Акне при різних типах шкіри.
 Трихологічні захворювання у жінок.
 Трансплантація волосся в різних зонах. Особливості процедури у жінок.
 Вірус папіломи людини. Інновації та лікування.
 Склерозуючий ліхен у жінок, як надскладна патологія. Особистий досвід лікування.
 Монстри, з якими живуть жінки.

Всі доповіді допомогли краще зрозуміти жінок та підходи до їх лікування, естетичних процедур та психологічного здоров’я.

GOOD CELLS на форумі

Директорка банку пуповинної крові GOOD CELLS Альона Василівна представила на форумі доповідь на тему: "Інноваційні підходи до збереження молодості: поєднання клітинної та екзосомальної терапії в Україні". Там вона згадала про те, як сучасні біотехнологічні підходи дозволяють якісно боротися із недосконалостями шкіри та випадінням волосся. А ще, як з їх допомогою зберегти молодість на довгі роки.

Illustration

Ми вдячні Яні Бєловій за чудову організацію заходу та всім спікерам за цікаві доповіді Розвиваємо українську медицину разом!

Made with