Дзвоніть: +38 (067) 242 82 22

  1. Good Cells
  2. Новини
  3. Наукова стаття про підходи до лікування СПН у World Journal of Stem Cells

Наукова стаття про підходи до лікування СПН у World Journal of Stem Cells

22.09.2021

Illustration

Команда GOOD CELLS рада презентувати статтю про лікування синдрому порожнього носа під назвою “Empty nose syndrome pathogenesis and cell-based biotechnology products as a new option for treatment” (“Патогенез синдрому порожнього носа та біотехнологічні продукти на основі клітин як новий варіант лікування”), яка опублікована в авторитетному спеціалізованому виданні “World Journal of Stem Cells”.

Вихід статті

Ця публікація — результат наполегливої праці та значних зусиль нашої команди, до якого ми йшли майже рік. Наші біотехнологи та лікарі провели глибоке дослідження синдрому порожнього носа (СПН) та сучасних імплантаційних матеріалів, які використовуються для лікування захворювання у всьому світі. Ми пишаємося нашими спеціалістами, які працювали не покладаючи рук весь цей час.

Про СПН та його лікування

Синдром порожнього носа — рідкісне ускладнення, яке розвивається після часткової або повної турбінектомії. Цей стан супроводжується розвитком симптомів, таких як задишка, сухість та печіння у носі, закладеність носа, відчуття задухи, та навіть супутніх психічних розладів, що значно погіршують якість життя.
На сьогодні, найбільш поширеними біоматеріалами, що використовуються для хірургічної реконструкції носових пазух у пацієнтів з СПН, є: пористий поліетилен (Medpor); хрящі; безклітинна дерма (Alloderm).
З дослідження бачимо, що ці методи, на жаль, не дають стабільного результату. Саме тому медики все ще знаходяться в пошуку ідеального матеріалу для такої реконструкції.

Трикомпонентний графт для лікування СПН від GOOD CELLS

Клініка GOOD CELLS вже давно почала пошук нового біотехнологічного рішення для пацієнтів з синдромом порожнього носа. У перспективі, розробка допоможе боротися з проблемами, що пов’язані з втратою об’єму сполучних тканин носових раковин. Ми довгий час підбирали компоненти для нашого нового продукту, щоб зменшити його розсмоктування та забезпечити максимально природні умови для стовбурових клітин. Після цього ми проводили in vitro випробування біотехнологічного продукту на тваринах, які показали досить обнадійливі результати. У найближчому майбутньому ми опублікуємо результати нових досліджень з використанням нашого біотехнологічного продукту, який зможе покращити життя багатьох хворих на СПН.
Ми щиро віримо, що зусилля всієї нашої команди та підтримка спільноти призведуть до відкриття інноваційного методу лікування синдрому порожнього носа.
Будемо вдячні за поширення цієї статті та зворотний зв'язок. Слідкуйте за нашими новинами, буде цікаво та корисно!

Маєте питання? Ставте їх у рядок нижче і ми обов’язково з вами зв’яжемось!

Дякуємо!

Ми обов'язково з Вами зв'яжемося.

Can't send form.

Please try again later.

Зв'язок

Контакти

Ми дружні та відкриті — контактуйте з нами легко.

Адреса

Клініка і лабораторія GOOD CELLS03115, Україна, м. Київ, вул. Івана Крамського, 9

Телефон

+38 (067) 242 82 22

Made with