Дзвоніть: +38 (067) 242 82 22

  1. Good Cells
  2. Новини
  3. Збір коштів на лікування Сергія Бузуляка

Терміновий збір коштів на лікування Сергія Бузуляка

Illustration

11.05.2021

Ветеран АТО страждає від рідкісного захворювання, що швидко прогресує. Потрібна допомога всіх небайдужих!

Сергію Бузуляку 36 років. Він люблячий чоловік, батько трьох дітей та учасник бойових дій на Сході України. Після повернення з АТО він хотів повернутися до звичайного життя, проводити час з родиною та допомагати мамі, яка вже втратила одного сина на війні.

Але життя склалося по-іншому. На початку березня 2020-го року Сергій почав відчувати симптоми неврологічних порушень — ступні почали погано слухатися, а згодом чоловік зовсім втратив можливість ними рухати. Весь цей час він їздив по лікарнях та намагався встановити свій діагноз. І поки лікарі не могли зрозуміти, що саме відбувається з тілом чоловіка, хвороба прогресувала. Діагноз «бічний аміотрофічний склероз» Сергію поставили вже тоді, коли йому довелося пересісти на інвалідний візок. Це рідкісне аутоімунне захворювання, що вражає периферичні нерви та поступово викликає параліч.

В цей час про Сергія дізналася клініка Good Cells та запропонувала свою допомогу в межах благодійного проєкту «Біотех-2». Після останнього курсу терапії за протоколом БАС, очікуваних покращень не відбулося. Тож лікарі почали схилятись до того, що діагноз Сергія — множинна моторна полінейропатія з блоками проведення.

Зараз чоловік потребує курсу внутрішньовенного введення препарату Біовен МОНО 10% (імуноглобуліну G) вартістю в 156 000 грн. Родина Сергія вже витратила значну суму на лікування і таких грошей в них просто немає. 

Illustration

Ми надаємо Сергію медичну та консультаційну допомогу, яка в наших силах. Клініка Good Cells не може залишити Сергія у такій складній ситуації та хоче зробити все, щоб Сергій почувався краще!
Тому просимо всіх небайдужих відгукнутися та допомогти зібрати необхідну суму. Зробити це потрібно якнайшвидше, адже хвороба Сергія прогресує з кожним днем. Не можна втрачати ні хвилини!

Реквізити для допомоги:
4731 2196 1268 5234 — Галина Дмитрівна Бузуляк (мати Сергія).

За детальним описом випадку Сергія звертайтеся до координатора проєкту Миколи Костюка.
Пошта: moc.sllecdoog%40kuitsok.n
Телефон: +38 063 935 13 29

Зв'язок

Контакти

Ми дружні та відкриті — контактуйте з нами легко.

Адреса

Клініка і лабораторія GOOD CELLS03115, Україна, м. Київ, вул. Івана Крамського, 9

Телефон

+38 (067) 242 82 22

Made with