Дзвоніть: +38 (067) 242 82 22

  1. Good Cells
  2. Новини
  3. Консультація біотехнолога

Консультація біотехнолога у GOOD CELLS

13.07.2022

екзосоми з мезенхімальних стовбурових клітин

Лікарі GOOD CELLS постійно консультують клієнтів щодо лікування за допомогою методів клітинної терапії. Ми вдячні всім, хто цікавиться новими методами й розробками у медицині та біотехнологіях. Команда GOOD CELLS також отримує багато запитів щодо застосування стовбурових клітин, і ми зацікавлені, щоб наші клієнти були обізнані щодо суті таких методів та могли обговорити всі питання до лікування, отримати незалежну думку спеціаліста. Тому GOOD CELLS пропонує нову послугу — онлайн-консультація біотехнолога.

Консультація з біотехнологом 

Біотехнолог — спеціаліст лабораторії, який розробляє, виготовляє біотехнологічні продукти. Саме він найкраще розуміється на особливостях і властивостях клітинних продуктів. Нова послуга дасть можливість обговорити з біотехнологом механізм дії клітин, екзосом та інших похідних продуктів, ознайомитися з деталями й особливостями методів та продуктів, не тільки тих, які пропонуємо ми в терапії, а й інших біотехнологічних продуктів, які вам пропонують у інших медичних закладах.
Актуальні запитання, на яких знається біотехнолог GOOD CELLS:
Що таке «стовбурові клітини»? Як виділяються мезенхімальні стовбурові клітини (МСК)? З яких джерел можна виділяти стовбурові клітини? Які вони бувають? Чим відрізняється потенціал дії МСК із різних джерел? Опис біотехнологічних продуктів GOOD CELLS. Яка різниця між аутологічними та алогенними біотехнологічними продуктами? Потенціал дії власних та донорських стовбурових клітин та його порівняння. Основи культивування МСК та виготовлення біотехнологічних продуктів. Як ми контролюємо якість продуктів на всіх етапах виробництва? Безпека використання стовбурових клітин для лікування (онкогенність, здатність до трансформації тощо). Застосування стовбурових клітин та інших біотехнологічних продуктів для омолодженняЗбереження пуповинної крові, різні види біострахування дітей дорослих та немовлят - реальні перспективи застосування в Україні та світі.
Пацієнтів з синдромом порожнього носа (СПН) біотехнолог зможе проконсультувати щодо: Трикомпонентного графту із метилцелюлози: виробництво, склад, механізм ефективності, як ми покращуємо даний метод шляхом покращення біотехнічних продуктів. Принципів роботи впливу інших біотехнологічних продуктів (стовбурових клітин, екзосом тощо) на лікування СПН.
Будь ласка, ознайомтеся з програмою лікування синдрому порожнього носа у GOOD CELLS.

екзосоми з мск

Вартість послуги

Консультація біотехнолога GOOD CELLS

1500 грн

Тривалість консультації 30 хвилин

Консультація з лікарем

Як і раніше, GOOD CELLS надає послугу онлайн-консультації з лікарем. Актуальні питання, на яких розуміється лікар:1. Коли доцільне використання власних клітин, а коли — донорських? 2. Процес лікування.3. Різні протоколи лікування проблеми, доцільність їх використання.4. Ефективність різних типів стовбурових клітин у лікуванні різних хвороб.5. Можливі ускладнення при застосуванні різних методів лікування з використанням біотехнологічних продуктів.6. Функціональність біотехнологічних продуктів з медичної точки зору.7. Про ефективність застосування різних типів МСК для розв'язання різних проблем старіння або банкування МСК для потенційного лікування.
Пацієнтам з СПН буде актуально обговорити з лікарем: Процес лікування з використанням трикомпонентного графта з метилцелюлози. Поєднання клітинної терапії з додатковими процедурами та препаратами. Динамічність біотехнологічних графтів при СПН.
В Україні GOOD CELLS пропонує широкий вибір програм біострахування для будь-якого віку, а також комплекси омолодження тіла, покращення стану шкіри та волосся.Будь ласка, зверніть увагу! Обираючи будь-яку програму збереження стовбурових клітин, програму лікування із застосуванням біотехнологічних продуктів, програму реабілітації (після спортивних травм, COVID-19 чи інсульту тощо) в будь-якій частині світу, актуальність консультації щодо механізму дії того чи іншого біотехнологічного продукту зберігається, адже принцип дії та стандарти якості таких продуктів всюди однакові.
Під час консультації ви також зможете отримати коментарі щодо наукових статей за темою, яка вас цікавить. А після консультації, за необхідності, ми надішлемо додаткові матеріали для більш детального роз’яснення ваших питань.

Кому буде корисна послуга онлайн-консультації біотехнолога/лікаря?

Консультація зі спеціалістом дасть вам можливість отримати незалежну експертну думку та знайти відповіді на питання, які вас хвилюють, щоб прийняти остаточне рішення щодо власного здоров’я та здоров’я своїх близьких. Всі пацієнти, яким потрібне лікування, які обирають серед програм лікування, протоколів та пропозицій різних медичних закладів, зможуть обговорити переваги різних методів та можливі ризики, а також поставити питання про різні види біотехнологічних продуктів, не тільки тих, що застосовуються в GOOD CELLS. Випадки, у яких ви можете звернутися до експерта включають наступні:
Ви шукаєте кріобанк для збереження пуповинної крові або стовбурових клітин з плаценти та пуповини, та вагаєтеся, який саме банк пуповинної крові краще обрати.Ви розглядаєте послугу біострахування дитини, але сумніваєтеся, чи варта вона витрачених ресурсів. Ви хочете визначитися, які типи клітин варто зберігати саме у вашому випадку. Перспективність банкування тих чи інших типів стовбурових клітин Вашої дитини.Ви плануєте скористатися програмою біострахування, але відкладаєте це рішення на майбутнє. Спеціаліст Вам допоможе зрозуміти, як впливає вік на біострахування у дорослому віці.● Ви плануєте скористатися програмами омолодження з допомогою стовбурових клітин або зберегти власні клітини для застосування в майбутньому, але не впевнені, чи це буде ефективно й корисно у вашому випадку.● Ви не можете визначитися з клінікою клітинної терапії та хочете почути критерії вибору, за якими краще орієнтуватися.Ви бажаєте дізнатися про стандарти якості та безпеки біотехнологічних продуктів при виборі лікування.У вас є питання або сумніви щодо клітинних продуктів, застосування яких пропонує ваш лікар.● Ви перенесли важку хворобу, в тому числі COVID-19, шукаєте шляхи ефективного відновлення організму та розглядаєте біотехнологічні методи реабілітації.Ви шукаєте альтернативне лікування у випадку серйозних захворювань, при яких традиційна медицина не дає успіху.Ви хочете зрозуміти, як саме стовбурові клітини впливають на організм та чому при деяких хворобах вони стають найкращим медичним рішенням.● Ви професійний спортсмен та серйозно підходите до питання свого здоров’я і хочете бути впевнені у тому, що реабілітація після можливих спортивних травм пройде успішно.● Ви маєте батьків похилого віку з рядом хвороб та хочете забезпечити їх найкращими медичними технологіями для підвищення якості їх життя.Ви інвестор та хочете краще зрозуміти ринок біотехнологій, його особливості та тенденції, поспілкуватися тими, хто багато років займається виробництвом стовбурових клітин та розуміється на всіх аспектах цієї справи.

Illustration

Як отримати консультацію?

1. Залишіть заявку на сайті або зв’яжіться з нашим менеджером будь-яким іншим зручним способом (дзвінок, месенджери, соц.мережі).2. Менеджер допоможе заздалегідь підібрати час для проведення консультації індивідуально для кожного пацієнта.3. Оберіть бажаний формат консультації (Zoom, Google Meet, WhatsApp тощо).4. Оплатіть консультацію зручним способом. Наприклад, на сторінці онлайн-оплати.

Як підготуватися до консультації?

Ми пропонуємо консультації тривалістю 30-40 хв та рекомендуємо заздалегідь підготувати список питань для спеціаліста або поділитися науковими публікаціями, які хотіли б обговорити. Це допоможе зекономити час та максимально ефективно використати його для вас. Також ви можете поділитися описом послуги або програми, яку обрали для обговорення.
Консультація з профільним спеціалістом GOOD CELLS допоможе всім охочим отримати відповіді на хвилюючі питання, краще познайомитися з методами клітинної терапії та дізнатися більше про лікування, яке ми пропонуємо. Таким чином, Ви зможете більш зважено обрати для себе найкращий варіант, витративши час та гроші максимально свідомо та ефективно.
Для запису на консультацію, будь ласка, зв’яжіться з нашим менеджером за номером +38 (067) 242 82 22 (Viber, Telegram, WhatsApp) або заповніть форму нижче.

ЗАПИСАТИСЯ НА КОНСУЛЬТАЦІЮ

Дякуємо!

Ваша заявка вже в роботі у менеджерів компанії.

Can't send form.

Please try again later.

Зв'язок

Контакти

Ми дружні та відкриті — контактуйте з нами легко.

Адреса

Клініка і лабораторія GOOD CELLS03115, Україна, м. Київ, вул. Івана Крамського, 9

Телефон

+38 (067) 242 82 22

Made with