Дзвоніть: +38 (067) 242 82 22

  1. Головна
  2. Блог
  3. Розрахунок вартості лікування у GOOD CELLS

Розрахунок вартості лікування у GOOD CELLS

27.07.2023

екзосоми з мезенхімальних стовбурових клітин, GoodEXOCells

Терапія стовбуровими клітинами з кожним роком знаходить все більше прихильників, і для цього є багато об’єктивних підстав. Це природний та ефективний інструмент для боротьби із десятками захворюваннями. Що важливо, клітинна терапія може допомогти навіть у випадках, коли традиційна медицина безсила або малоефективна.
Однак, виготовлення та застосування клітин потребують неабияких ресурсів і висококваліфікованих спеціалістів з багаторічним досвідом. Саме тому, ціна на подібне лікування є вищою за традиційні протоколи.
Як же формується ціна на лікування стовбуровими клітинами? Чому вартість у різних клініках відрізняється та як зрозуміти, що ціна обґрунтована? Дізнайтеся у цій статті!

Скільки коштує лікування стовбуровими клітинами

Середня ціна на лікування стовбуровими клітинами у світі вимірюється десятками тисяч доларів. Така висока вартість обумовлена дорогим обладнанням, високим професіоналізмом персоналу та необхідністю проведень клінічних досліджень. Ціни на лікування стовбуровими клітинами в Європі та США коливаються від 10 000-50 000 $ і більше. Найважливіший фактор — саме захворювання та стан пацієнта.
Звісно, все залежить також і від країни, де проходить лікування. Чим вищі зарплати, тим, відповідно, вищі ціни на лікування. Україна — це країна з неймовірно вигідними пропозиціями щодо лікування стовбуровими клітинами, порівняно з іншими країнами. 
Ціни на програми лікування стовбуровими клітинами у GOOD CELLS стартують від 75 000 грн. Вартість залежить від багатьох факторів, про які ми поговоримо нижче.

Фактори, за якими розраховується ціна

  • Кількість необхідних обстежень

    Кожен випадок потребує різної кількості обстежень та досліджень. Для іноземних пацієнтів всі дослідження обовʼязково включені у програму лікування.

  • Тип стовбурових клітин, який застосовується

    Кожен тим мезенхімальних стовбурових клітин потребує різних протоколів роботи з ними, тому ціна на клітини різного походження відрізняється.

  • 88

    Походження клітин

    У клініці GOOD CELLS ми пропонуємо застосування як донорських (алогенних) стовбурових клітин, так і власних (аутологічних). Однак, між ними є різниця в ціні, адже у випадку використання власних клітин пацієнта необхідно пройти додаткові етапи: забір клітин, обробка біоматеріалу пацієнта, виділення стовбурових клітин, тестування. Також, для використання власних клітин потрібно більше візитів у клініку та можливе призначення додаткових обстежень.

  • Доза стовбурових клітин

    Це основний критерій формування вартості лікування. У випадку використання аутологічних клітин пацієнта ціна за 1 млн відрізняється, залежно від об’єму виробництва клітин. Це пояснюється тим, що для того, щоб виробити як 1 млн, так і 100 млн клітин, необхідно залучити однакові потужності лабораторії. У випадку донорських клітин, ціна не залежить від об’єму партії, адже ці клітини виготовляються в оптимальному об’ємі одразу. Однак, зверніть увагу! Пацієнт не може обирати застосування власних чи донорських стовбурових клітин на власний розсуд, тому що різні захворювання мають свої протипоказання, і тільки лікар, оцінивши стан пацієнта, вирішує, які саме клітини будуть ефективні.

  • Кількість введень

    Залежно від медичного випадку, пацієнту може знадобитися різні типи введення стовбурових клітин, або їх комбінація. Різні типи введення застосовуються для кращої біодоступності клітинних препаратів. 

  • Необхідність перебування у палаті

    Якщо процедура малоінвазивна, і пацієнт може відразу відправитися додому, ціна буде відповідно менше, ніж у випадку, коли пацієнт потребує госпіталізації.

  • Інші індивідуальні фактори

    Ціна на програму може залежати і від інших факторів. Зокрема, необхідності надання додаткових послуг, залучення додаткових ресурсів клініки тощо.

Лікування стовбуровими клітинами

Чому варто обрати лікування стовбуровими клітинами саме у GOOD CELLS?

Artboard 19

Ви платите тільки за послуги, які отримуєте

Програми лікування складаються індивідуально для кожного пацієнта. Саме тому, у GOOD CELLS ви не оплачуєте непотрібні послуги, як у пакетних пропозиціях від інших клінік.

Зручні методи оплати

У вас є змога заплатити за надані послуги одразу або оформити розстрочку чи оплату частинами. 
! Зверніть увагу, що у випадку використання аутологічних стовбурових клітин, оплата має вноситися авансом, адже клітини будуть виготовлятися і готові до моменту наступного візиту пацієнта.

Регенеративна медицина

Переваги клініки GOOD CELLS

Персоналізована медицина та індивідуальний підхід

Стовбурові клітини та продукти на їх основі мають біологічно активні речовини, тому їх дія залежить не тільки від якості препарату, а й від індивідуальних особливостей організму пацієнта. Ми завжди дотримуємося принципів персоналізованої медицини та розробляємо індивідуальні програми лікування для кожного пацієнта. Цей підхід дозволяє досягати набагато кращих результатів, ніж лікування за стандартними протоколами.

Повний цикл роботи зі стовбуровими клітинами

GOOD CELLS забезпечує повний цикл роботи з клітинами: виготовлення, кріозберігання та проведення лікування. Можливість виконання всіх цих етапів на базі одного закладу дозволяє значно спростити процеси, скоротити час, необхідний для підготовки терапевтичних доз, та зробити комунікацію між лікарем та біотехнологом максимально ефективною для досягнення найкращих результатів.

Професійна команда спеціалістів

Наші лікарі — одні з найдосвідченіших в Україні по роботі зі стовбуровими клітинами. Фахівці клініки GOOD CELLS регулярно проходять профільні навчання, міжнародні стажування та обмінюються цінним досвідом з колегами з усього світу.

Прогноз ефективності 

Перед призначенням лікування ми дуже уважно вивчаємо кожний випадок, проводимо широку діагностику та надаємо індивідуальний прогноз ефективності клітинної терапії для кожного пацієнта. 

Супровід після лікування протягом 2 років

Довгострокове відстеження результату та коригування терапії залежно від відповіді організму — ключові принципи регенеративної медицини. На 3 та 6 місяць після терапії наші менеджери зв'яжуться з вами для оцінки проміжного результату. Персональне ведення пацієнтів відбувається протягом двох років. 

Комплексний підхід 

Наші спеціалісти забезпечують всебічний підхід до лікування пацієнтів: попередня повна діагностика організму; встановлення причини захворювання; персоналізована програма лікування; рекомендації по способу життя та подальшого лікування; спільне відстеження результату.

Приватність 

Ми високо цінуємо комфорт кожного пацієнта. У нас ви можете бути абсолютно впевнені у повній анонімності та приватності, адже ви будете єдиним пацієнтом під час перебування у клініці GOOD CELLS.

Made with