Дзвоніть: +38 (067) 242 82 22

  1. Головна
  2. Блог
  3. Косметичні процедури для обличчя. Екзосоми GoodEXOCells

Косметичні процедури для обличчя. Екзосоми GoodEXOCells

02.03.2023

Illustration

З кожним роком у галузі косметології з’являються все нові й нові методики та процедури. Отримавши визнання лікарів та пацієнтів, багато з них стають модними трендами.
Одним з останніх трендів косметології стали процедури для глибокого оновлення шкіри. Такі процедури дозволяють вирішити цілий ряд недосконалостей шкіри:зморшки; пігментація; постакне; шрами та розтяжки; тьмяність шкіри; втрата тонусу тощо.
Такі процедури є досить агресивними для шкіри та впливають на кілька її шарів одразу. Саме тому вони вимагають відносно тривалої реабілітації. Однак, популярність таких процедур свідчить про те, що ефект від процедур вартий всіх їх недоліків
У цій статті ми розповімо більше про найпопулярніші процедури для глибокої регенерації шкіри та поділимося секретом, як зробити реабілітацію після них швидшою та приємнішою.

Найефективніші косметологічні процедури для стимуляції глибокої регенерації шкіри обличчя

Дермабразія 

Дермабразія є одним із видів механічного пілінгу, який може виконуватися на обличчі, животі, стегнах та інших проблемних ділянках шкіри. При дермабразії використовують мікроскопічні кристали різної природи, які рухаються та шліфують верхній шар шкіри. У результаті процедури верхні шари шкіри оновлюються, що допомагає боротися із поверхневими зморшками, пігментацією, розширеними порами, постакне, розтяжками та іншими недосконалостями шкіри. 

регенеративні медицина в Україні Good Cells
Школа інноваційної медицини в Україні

Мікронідлінг

Мікронідлінг також називають фракційною мезотерапією. Косметична процедура для обличчя, що полягає у нанесенні на шкіру тисяч мікроскопічних ін’єкцій у верхні шари шкіри. Препаратом для ін’єкцій можуть виступати вітамінні коктейлі, гіалуронова кислота, PRP або інші активні компоненти. Така процедура дозволяє доставити активні речовини прямо у шкіру та більш потужно стимулювати регенерацію. 

Серединний пілінг

Пілінг — це процедура хімічного впливу на шкіру з метою її омолодження та боротьби з недосконалостями. Косметологи виділяють два основні види пілінгів: поверхневі та серединні. Поверхневі пілінги зазвичай не потребують тривалої реабілітації та несуть легкий регенеративний та доглядовий ефект. Серединні пілінги ж впливають на більш глибокі шари шкіри та допомагають боротися із більш серйозними проблемами.

Illustration
Школа інноваційної медицини в Україні

Лазерне шліфування

Лазерне шліфування — це ще один тип фізичного впливу на шкіру з метою регенерації. Під час лазерного шліфування спеціальний лазер впливає на поверхневі та середні шари шкіри, стимулюючи їх регенерацію та оновлення. Такий процес дозволяє значно покращити стан шкіри, позбавитися від багатьох недосконалостей та візуально зменшити свій вік на кілька років.

Реабілітація після косметичних процедур і чому вона важлива

Процедури для глибокої регенерації завжди передбачають хімічне чи фізичне травмування шкіри. Саме цей процес травмування і стає тригером, що запускає процеси відновлення.
Найважливішим етапом після таких процедур є реабілітація. Саме в цей період шкіра активно регенерується та оновлюється у відповідь на стимули. Однак, період реабілітації не завжди простий та може супроводжуватися вагомим фізичним та естетичним дискомфортом. Але, на щастя, є й альтернативний шлях — можна зробити реабілітацію значно приємнішою, швидшою та ефективнішою із застосуванням новітніх наукових досягнень!

Екзосоми GoodEXOCells for skin rejuvenation 

Українська інноваційна біотехнологічна компанія GOOD CELLS розробила та запустила у виробництво унікальний на ринку продукт на основі екзосом для відновлення та омолодження шкіри — GoodEXOCells for skin rejuvenation.Активні компоненти продукту — екзосоми від мезенхімальних стовбурових клітин пуповини, жирової тканини та дермальних фібробластів. 

Illustration

Які проблеми вирішує продукт? вікові зміни шкіри, а також профілактика їх появи; рубці; розтяжки; постакне; атопічний дерматит; псоріаз; опікові рани; трофічні виразки; реабілітація після травм і пластичних операцій.
Також, один із найефективніших способів використання продукту — у комплексному відновленні після лазерного шліфування, пілінгів, дермабразії та інших процедур для глибокого оновлення шкіри. Продукт стимулює природні процеси регенерації та підсилює власні властивості організму, допомагаючи швидше та ефективніше відновлюватися після агресивних процедур. 

Як працюють екзосоми для обличчя?

GoodEXOCells for skin rejuvenation містить високу концентрацію екзосом, які багаті на цінні біологічно активні речовини: цитокіни; фактори росту; мРНК; міРНК та інші сигнальні речовини. Цей природний біологічний коктейль речовин активує багато важливих регенеративних процесів у шкірі: стимуляцію поділу клітин; посилення вироблення колагену та еластину; покращення кровопостачання шкіри; зменшення запалення; забезпечує антиапоптотичний та антиоксидантний ефекти.
Детальніше про терапевтичні властивості екзосом від МСК дізнайтеся у нашій попередній статті. 

Результат після застосування GoodEXOCells for skin rejuvenation

Застосування екзосом після глибоко відновлювальних процедур дозволяє отримати чудові ефекти: прискорення відновлення шкіри; комфортніша та приємніша реабілітація; підсилення ефекту основної процедури; покращення захисних властивостей шкіри; укріплення стінок судин; відновлення пружності та природного сяяння шкіри.
Застосування екзосом GoodEXOCells дозволяє прискорити період відновлення шкіри після агресивних косметичних процедур в середньому на 1-2 дні. Вже на другий деньпісля застосування екзосом відновлюється колір шкіри, зменшуються набряки та крововиливи. В результаті ви отримаєте шкіру значно кращої якості, швидку та комфортну реабілітацію та підсилення ефекту від основної процедури.

Про Good Cells

Illustration

GOOD CELLS — це українська інноваційна біотехнологічна компанія та перший український виробник екзосом.
Наша команда має багаторічний досвід роботи зі стовбуровими клітинами та продуктами на їх основі. Спеціалісти GOOD CELLS — одні з найдосвідченіших фахівців з регенеративної медицини в Україні!

Ми маємо власну потужну біотехнологічну лабораторію, на базі якої розробили та запустили у виробництво 4 унікальні продукти на основі екзосом, кожен з яких створений спеціально для свого напрямку застосування:
GoodEXOCells for hair loss treatmentGoodEXOCells for skin rejuvenation GoodEXOCells for neurological disorders GoodEXOCells for tissue renovation complex

Illustration

Сьогодні екзосоми впевнено завойовують прихильність як лікарів, так і клієнтів, та мають широкі перспективи застосування у медицині. Якщо ви лікар та хочете опанувати сучасні регенеративні технології в естетичній медицині та інноваційні продукти, а також покращити результати лікування ваших пацієнтів, запрошуємо до співпраці!

Зв'язок

Контакти

Ми дружні та відкриті — контактуйте з нами легко.

Адреса

Клініка і лабораторія GOOD CELLS03115, Україна, м. Київ, вул. Івана Крамського, 9

Телефон

+38 (067) 242 82 22

Made with