Дзвоніть: +38 (067) 242 82 22

  1. Головна
  2. Блог
  3. Регенеративні технології в естетичній медицині

Регенеративні технології в естетичній медицині

31.01.2023

естетична медицина, екзосоми, стовбурові клітини

Регенеративна медицина

Регенеративна медицина — це сучасний напрямок медицини, що ґрунтується на розробці та використанні клітинних технологій (стовбурових клітин та продуктів на їх основі), направлених на часткове або повне відновлення функцій пошкоджених тканин та органів внаслідок старіння, хвороб, ушкоджень або дефектів.
З кожним роком використання біотехнологічних продуктів стає все популярнішим, а сфера їх застосування — ширшою. Це й не дивно — за свою природність, безпечність та ефективність їх високо оцінили лікарі з усього світу. Численні клінічні дослідження та практичні результати підкріплюють впевненість у тому, що регенеративні технології — майбутнє не тільки естетичної, а й традиційної медицини!
Уже сьогодні мезенхімальні стовбурові клітини та екзосоми від них успішно використовуються в естетичній медицині для:● лікування багатьох видів алопеції, при яких зберігається волосяний фолікул; покращення густоти та загального стану волосся; лікування дерматологічних захворювань (псоріаз тощо); боротьби з фотостарінням, постакне, для вирівнювання тону обличчя; боротьби зі зморшками та втратою пружності шкіри; для покращення бар’єрних та регенеративних властивостей шкіри.

GOOD CELLS

GOOD CELLS — перша українська медична та біотехнологічна компанія, яка розробляє інноваційні біотехнологічні продукти для застосування у косметології, дерматології, трихології та інших напрямках естетичної медицини. Ми є лідерами на українському ринку з виготовлення продуктів на основі екзосом від мезенхімальних стовбурових клітин. Нам довіряють партнери з усієї України та інших країн світу.

Кожен з наших продуктів на основі екзосом спеціально розроблений для окремих груп захворювань. Унікальна лінійка GoodEXOCells включає такі продукти на основі екзосом:
GoodEXOCells for hair loss treatment;GoodEXOCells for skin rejuvenation;GoodEXOCells for neurological disorders;GoodEXOCells tissue renovation complex.

екзосоми GoodEXOCells

Клітинна терапія в естетичній медицині

Чому варто довіряти клітинній терапії в естетичній медицині?

Природно
Мезенхімальні стовбурові клітини та екзосоми від них є в організмі кожної людини. Це абсолютно природний спосіб регенерації організму, який закладений природою для боротьби із захворюваннями та протидії впливу зовнішніх негативних факторів (стрес, забруднення навколишнього середовища, незбалансована дієта тощо). Але часто природного запасу стовбурових клітин стає недостатньо з віком для досягнення бажаного ефекту як зсередини, так і ззовні. Саме у таких випадках рекомендовано застосовувати клітинну терапію.

Безпечно
Світова наукова спільнота визнала, що екзосоми є одним із найбільш безпечних продуктів регенеративної медицини. Вони не несуть жодних ризиків, пов’язаних із застосуванням клітин, адже не є самостійною біологічною одиницею і не можуть відтворювати самих себе. Вони не можуть трансформуватися у ракову клітину та не мають на поверхні маркерів гістосумісності, тому не викликають імунної реакції. Біотехнологічна лабораторія GOOD CELLS ретельно проводить інфекційний скринінг кожної партії продуктів. Ми гарантуємо безпеку та високу якість всіх наших продуктів.

Швидко
Екзосоми містять високу концентрацію біологічно активних речовин: факторів росту, РНК, мРНК, цитокінів та інших сигнальних молекул. Їх дія починається відразу після введення продукту, саме тому результат терапії можна побачити досить швидко. У випадку терапії клітинами ефект від впливу активних речовин буде більш довготривалим, але механізм дії повільнішим.

Ефективно
Сотні якісних клінічних досліджень доводять ефективність застосування екзосом при різних захворюваннях, в тому числі для:
лікування та омолодження шкіри;лікування випадіння волосся;лікування еректильної дисфункції; загоєння ран та інших травм;лікування дегенеративних процесів у суглобах;лікування нервових захворювань тощо.
Дізнайтеся більше про клінічні дослідження екзосом для покращення стану шкіри або лікування випадіння волосся за посиланнями.Джерела:1. Advancing Regenerative Cellular Therapies in Non-Scarring Alopecia
2. Stem Cell-Derived Exosomes: A New Method for Reversing Skin Aging
3. Exosomes from adipose-derived stem cells and application to skin wound healing

Good Cells, Злацька, екзосоми GoodEXOCells

Екзосоми GoodEXOCells на міжнародній медичній конференції "Regenerative concept"

17 січня 2023 року медична компанія GOOD CELLS стала генеральним партнером та представила доповідь “Екзосоми у відновленні шкіри” на міжнародній медичній конференції "Regenerative concept", що відбулася у місті Чернівці в готелі “Rivoli”.

Регенеративна медицина

Блог

Illustration

Що таке стовбурові клітини та які їх типи бувають

Стовбурові клітини – засновники кожного органу і тканини в нашому тілі. Вузькоспеціалізовані клітини, які утворюють печінку, серце, мозок та інші органи.

Illustration

Терапевтичні властивості екзосом, отриманих від МСК

Які властивості роблять екзосоми від МСК перспективним засобом для лікування багатьох хвороб? Чи безпечні екзосоми? Переходьте та читайте.

Illustration

Часті питання про
стовбурові клітини

Найпоширеніші міфи та запитання стосовно виробництва та використання стовбурових клітин.

Illustration

Клінічні випробування

Підтвердження ефективності застосування стовбурових клітин клінічними випробуваннями.

Illustration

Перспективи використання екзосом у медицині

Підтвердження ефективності застосування стовбурових клітин клінічними випробуваннями.

Illustration

Трансплантація стовбурових клітин

Як готують стовбурові клітини до трансплантації? Типи та способи трансплантації стовбурових клітин. Переваги.

Made with