Дзвоніть: +38 (067) 242 82 22

  1. Головна
  2. Блог
  3. 5 причин обрати українського виробника екзосом

5 причин обрати українського виробника екзосом

07.03.2023

екзосоми goodexocells

Автор:

Злацька А.В.Директор банку пуповинної крові GOOD CELLS

Екзосоми вже встигли підкорити спеціалістів та клієнтів з усього світу. Їх давно та успішно використовують у США, Канаді, країнах Європи та Азії, проте багато українських фахівців досі не знають, що якісні та ефективні екзосоми виготовляються також і в Україні! У цій статті ми детальніше розповімо, чому варто використовувати екзосоми українського виробника.

Що таке екзосоми?

Екзосоми — це маленькі пухирці, які виробляються клітинами нашого організму для спілкування між собою. Замість слів для комунікації між клітинами екзосоми мають багато біологічно активних речовин:фактори росту; мРНК; міРНК;● цитокіни тощо.
Екзосоми, які виробляються мезенхімальними стовбуровими клітинами, містять особливий набір біологічних сигнальних речовин, що запускають процеси глибокої регенерації тканин зсередини. Також, досить популярними та ефективними, особливо для застосування в дерматології є екзосоми фібробластів.

Унікальні терапевтичні властивості екзосом зробили їх ефективним інструментом для лікарів різних напрямків з усього світу. На сьогодні проведено вже понад 300 клінічних досліджень із застосуванням екзосом від мезенхімальних стовбурових клітин, що доводять їх безпеку та ефективність при багатьох захворюваннях, в тому числі: випадіння волосся;● бульозний епідермоліз; псоріаз; еректильна дисфункція;● гінекологічні захворювання; травми шкіри, сполучної тканини та нервів; нейродегенеративні захворювання та багато інших.
Найпоширеніші напрямки застосування екзосом — це екзосоми для волосся та екзосоми для обличчя. Екзосоми в трихології та естетичній медицині заслуговують особливої уваги, адже це новий підхід до лікування шкіри та алопеції на клітинному рівні!

Екзосоми в Україні

В більшості розвинених країн Західної Європи, Америки та Азії, екзосоми це вже давно бестселери та фаворити багатьох провідних лікарів. З їх допомогою люди значно покращують своє життя та навіть позбавляються від певних захворювань.
Водночас в Україні цей біотехнологічний продукт все ще тільки набирає обертів.

Більшість торгових марок екзосом, що доступні для українського споживача, мають іноземне походження і, відповідно, мають у своєму складі консерванти та інші речовини, що дозволяють транспортування на великі відстані.

Однак, особливої уваги заслуговують саме екзосоми українського виробництва з унікальним підбором клітин-продуцентів —
GoodEXOCells.

Чому варто обрати українського виробника екзосом?

1. Українські екзосоми — це якість
Міф про те, що українські товари меншої якості, ніж закордонні аналоги, давно розвіяний. В Україні багато неймовірно талановитих фахівців, які знають, як виробляти найкращі на ринку товари. Час позбавлятися комплексу меншовартості та обирати дійсно якісні продукти!

2. Ви допомагаєте розвивати економіку України
Кожна покупка екзосом українського виробництва — це сплачені податки у бюджет нашої країни. Сьогодні важливо максимально підтримувати розвиток нашої економіки, адже це допоможе наблизити перемогу.

3. Ви заощаджуєте кошти
Товари українського виробництва майже завжди мають нижчу ціну, адже не включають витрати на міжнародну логістику та оплату для продавців-посередників.

4. Ви бережете природу
Чим більше кілометрів проїде товар, тим більшу шкоду це завдає екології. Для довгого перевезення потрібні ресурси на надійнішу упаковку, пальне та амортизацію транспортного засобу. Обираючи місцевих виробників, ви залишаєте менший вуглецевий слід та бережете природу.

5. Ви обираєте натуральний продукт з максимальною ефективністю
Невеликі відстані для транспортування не вимагають застосування консервантів, стабілізаторів та інших штучних речовин для збереження якості продукту. Також, екзосоми українського виробництва не потребують циклу ліофілізації та процедури приготування перед використанням. Саме тому всі терапевтичні властивості екзосом зберігаються значно краще.

Замовлення екзосом

На сьогодні, екзосоми купити в Україні може кожен прогресивний медичний спеціаліст, що прагне оволодіти професійними техніками та використовувати сучасні продукті у своїй практиці.
Запрошуємо лікарів косметологів, дерматологів, трихологів, гінекологів, андрологів та інших медичних спеціалістів до співпраці! Знайомство з екзосомами — це чудова можливість зробити ваших клієнтів ще більш задоволеними результатом, а Вас – ще більш затребуваним фахівцем!
Щоб дізнатися умови співпраці або вартість наших продуктів, залишайте заявку і ми найближчим часом зв’яжемося з вами!

Екзосоми GoodEXOCells

Медична та біотехнологічна компанія GOOD CELLS — перший український виробник екзосом, що запатентував власну лінійку продуктів GoodEXOCells.
Лінійка містить чотири продукти, розроблені для різних сфер застосування: GoodEXOCells for hair loss treatment; GoodEXOCells for skin rejuvenation; GoodEXOCells for neurological disorders; GoodEXOCells tissue renovation complex.

Чому з усіх екзосомовмісних продуктів варто обрати саме GoodEXOCells?

унікальні комбінації клітин-продуцентів; виключна та беззаперечна якість; лабораторно підтверджена та задокументована концентрація екзосом; передові запатентовані розробки провідних біотехнологів України; інноваційні інструменти регенеративної медицини для лікування та краси.

екзосоми GoodEXOCells
Made with