Дзвоніть: +38 (067) 242 82 22

  1. Good Cells
  2. Новини
  3. GOOD CELLS на онлайн-конференції «Функціональна косметологія: вдалі кейси естетичної корекції»

GOOD CELLS на онлайн-конференції «Функціональна косметологія: вдалі кейси естетичної корекції»

26.05.2023

Зовнішній вигляд — це не тільки обгортка. Часто він є відображенням внутрішнього стану людини, її любові до себе та відкритості до світу. Але іноді існують фактори, які людина не здатна самостійно подолати. Наприклад, наявність шрамів або вікових змін. У такому випадку на допомогу приходять інструменти косметології.

Сучасні методи дозволяють активно боротися не тільки з візуальними недосконалостями шкіри, а й з деякими хронічними захворюваннями, зокрема акне, куперозом та розацеа.
Галузь естетичної медицини стрімко розвивається та росте, тому кожному спеціалісту необхідно постійно оновлювати знання та обмінюватися досвідом з колегами. Тільки так можливо продовжувати пропонувати клієнтам ефективні процедури та досягати все кращих результатів.

«Функціональна косметологія: вдалі кейси естетичної корекції» 

Саме для того, щоб спеціалісти могли обговорити новітні підходи в косметології, 24 травня пройшла онлайн-конференція від Cosmetology.Pro BHub та Estet на тему: «Функціональна косметологія: вдалі кейси естетичної корекції»

Конференцію відвідали дерматологи, косметологи та інші спеціалісти, які зацікавленні в ознайомленні з новими техніками та трендами косметології, а також в покращенні ефективності своєї практики.

На заході учасники та експерти обговорювали актуальні теми косметології, зокрема:
Регенеративні процедури й протоколи: досвід використання новітніх технологій;
 Комплексний підхід у корекції інволюційних змін шкіри;
 Можливості естетичної медицини в покращенні якості життя пацієнтів;
 Естетичні й функціональні косметологічні процедури в сучасних умовах;
● Найактуальніші літні протоколи: що, коли, з чим;
● Професійний догляд з SPF, новинки 2023: креми, сироватки й флюїди.

Участь GOOD CELLS в конференції

Наша медична компанія також взяла участь в онлайн-конференції. Директор банку пуповинної крові GOOD CELLS Альона Злацька представила доповідь на тему: «Інструменти регенеративної медицини для потреб косметології, доступні в Україні».
На доповіді Альона Василівна розповіла детальніше про такі теми:Регенеративна медицина:розвиток, інструменти, базові принципи;Клітинна терапія для цілей косметології;Екзосоми — новий етап розвитку клітинної терапії;Доступність інструментів регенеративної медицини в Україні.
Перегляньте відеозапис виступу, щоб краще розбиратися в інструментах регенеративної медицини в косметології!

Ми завжди з радістю приймаємо пропозиції ділитися своїм досвідом й знаннями з колегами, адже це означає, що у ще більшої кількості людей буде можливість отримати ефективне лікування своєї проблеми.

Наша команда вдячна Cosmetology.Pro BHub та Estet за чудову організацію та всім учасникам, що які цікавляться актуальними новинами сфери!

Made with