Дзвоніть: +38 (067) 242 82 22

  1. Good Cells
  2. Новини
  3. Експерти Good Cells на конференції від SIM

Експерти GOOD CELLS на конференції від School of Innovative Medicine!

28.12.2022

екзосоми з мезенхімальних стовбурових клітин

9-10 листопада команда GOOD CELLS взяла участь у конференції Школи інноваційної медицини (School of Innovative Medicine (SIM)) на тему “Головоломка для лікаря – лікуємо складного пацієнта”. Конференцію відвідали успішні лікарі з усієї країни.

Від GOOD CELLS на конференції виступили 2 експерти:

Illustration

Альона Василівна Злацька

Директор банку пуповинної крові

Співавтор понад 30 наукових публікацій і деклараційного патенту України на винахід, корисну модель. Понад 12 років досвіду роботи зі стовбуровими клітинами.

Illustration

Інна Миколаївна Сапожак

Лікар репродуктолог, гінеколог-ендокринолог

Лікар вищої кваліфікаційної категорії, канд. мед. наук. Співавтор методики регенерації ендометрію. Понад 15 років досвіду.

Нові підходи регенеративної медицини у лікуванні складних пацієнтів

На конференції Злацька А.В. виступила з доповіддю на тему “Нові підходи регенеративної медицини у лікуванні складних пацієнтів” та висвітлила важливі теми: Регенеративна медицина та її методи Вимоги по роботі з клітинними технологіямиСучасні технології та нові підходи у лікуванні Складні клінічні випадки у різних напрямках медицини: ортопедія та травматологія, гінекологія, отоларингологія, неврологія, дерматологія та ендокринологія.
У доповіді ви дізнаєтеся про тенденції розвитку регенеративної медицини та побачите на прикладах, як стовбурові клітини можуть допомогти в складних клінічних випадках.

Застосування інноваційних біотехнологічних продуктів (стовбурових клітин) у гінекології

Сапожак І.М. має великий досвід роботи зі складними випадками у гінекології. Експертка представила доповідь на тему “Застосування інноваційних біотехнологічних продуктів (стовбурових клітин) у лікувальній практиці”.У доповіді розкрито такі теми: Принципи доказової медицини Сфери застосування біотехнологічних продуктів Принцип та клінічні випадки лікування краурозу вульви з допомогою біотехнологічних продуктів Принцип та клінічні випадки лікування безпліддя через тонкий ендометрій з допомогою стовбурових клітин.

Неймовірно пишаємося нашими експертами та їх досягненнями! Також дякуємо School of Innovative Medicine за організацію конференції та за можливість обмінюватися досвідом із досвідченими колегами з усієї країни!

Сподіваємося на стрімкий розвиток сучасних методів лікування, зокрема, і регенеративної медицини в Україні!

Made with