Дзвоніть: +38 (067) 242 82 22

  1. Good Cells
  2. Новини
  3. Новий проєкт Good Cells про красу та омолодження

Новий проєкт GOOD CELLS про красу та омолодження

17.03.2021

Illustration

Важливо залишатися не лише здоровими, а і молодими та красивими. Обіграти час непросто, та ми знаємо кілька секретів. Ми навчилися ефективно використовувати потенціал нашого тіла для оздоровлення та омолодження. Завдяки біотехнологіям у лабораторних умовах можна розмножити й покращити наш природний ресурс — стовбурові клітини та унікальні речовини, які вони виробляють.
Слідкувати за всіма новими біорозробками у косметології та трихології під силу не кожному спеціалісту. Але наші у GOOD CELLS встигають все :)Поки інші мріють та планують, ми уже втілюємо в реальність.
Для того, щоб вам було зручніше читати про наші beauty-продукти та замовляти їх, ми створили окремий сайт. Тож, ласкаво просимо на goodcellsbeauty.com!
Уже зараз там можна знайти таку інформацію: Що таке екзосоми? Як екзосоми покращують ріст волосся? Про використання екзосом при алопеції. Застосування екзосом у світі.
А вже скоро на сайті з’явиться інформація про інші наші продукти: Дермальні фібробласти; PRP та PPP; Мононуклеари периферичної крові; SVF; Microfat та Nanofat.
Слідкуйте за новими біотехнологічними розробками естетичної медицини разом з нами. А ми будемо і далі вдосконалюватися для вас! ❤

Підпишіться на новини, щоб першим дізнатися все найцікавіше!

Ви — супер!

Дякуємо, що слідкуєте за нами.

Can't send form.

Please try again later.

Зв'язок

Контакти

Ми дружні та відкриті — контактуйте з нами легко.

Адреса

Клініка і лабораторія GOOD CELLS03115, Україна, м. Київ, вул. Івана Крамського, 9

Телефон

+38 (067) 242 82 22

Made with