Дзвоніть: +38 (067) 242 82 22

  1. Good Cells
  2. Новини
  3. Пошук нового рішення для лікування СПН

Ми почали пошук нового біотехнологічного рішення для пацієнтів з синдромом порожнього носа

05.03.2021

Illustration

Синдром порожнього носа (СПН) — рідкісне та серйозне захворювання. Хвороба значно знижує якість життя пацієнтів та, попри це, більшість людей не здогадуються про її існування. У захворювання є одна прикра особливість — пацієнти часто знають про своє захворювання більше, ніж лікарі, до яких вони вперше звертаються.  

Лікування синдрому порожнього носа

Лікування СПН, зазвичай, починається з усунення симптомів — промивання носу, використання зволожувальних крапель та прийому антидепресантів. У важких випадках пацієнтам пропонують хірургічну реконструкцію, щоб нормалізувати архітектуру носових ходів. Але такі втручання не завжди бувають успішні.

Лікування СПН стовбуровими клітинами

Команда спеціалістів медичного центру GOOD CELLS бореться за покращення стану кожного пацієнта з СПН. Ми використовуємо індивідуальний підхід та, крім класичних методів лікування синдрому, пропонуємо використовувати потенціал стовбурових клітин. Методи клітинної терапії допомагають відновити пошкоджену слизову оболонку носових раковин через покращення функцій епітеліальних клітин та зниження запальних реакцій, відновити сполучну тканину та морфологію пошкоджених тканин.

Illustration

Пошук нового біотехнологічного рішення для лікування СПН

На жаль, для пацієнтів із втратою значного об’єму тканин і цього може виявитися недостатньо. Їм потрібні інші методи, які зможуть не тільки відновлювати нормальну роботу слизової, а і збільшити об’єм тканин. 
Тому команда біологів лабораторії GOOD CELLS у 2020 році почала розробку нового біотехнологічного продукту для лікування СПН. Його можна буде застосовувати з мінімальною інвазивністю — ін’єкційно. У перспективі, розробка допоможе вирішити проблеми, пов’язані зі втратою об’єму сполучних тканин носових раковин. Ми сподіваємося, що новий продукт зможе покращити життя багатьох хворих на СПН.
Дякуємо небайдужим пацієнтам, які не втомлюються шукати ефективне лікування та мотивують нас розроблювати нові медичні рішення! 
Про наступний етап дослідження читайте зовсім скоро.

Тема для вас актуальна? Залишайте свою пошту, щоб отримувати сповіщення про публікації та прочитати новину одним із перших.

Дякуємо!

Ми обов'язково сповістимо вас про нову публікацію.

Can't send form.

Please try again later.

Або поставте свої питання нашому менеджеру

Зв'язок

Контакти

Ми дружні та відкриті — контактуйте з нами легко.

Адреса

Клініка і лабораторія GOOD CELLS03115, Україна, м. Київ, вул. Івана Крамського, 9

Телефон

+38 (067) 242 82 22

Made with