Дзвоніть: +38 (067) 242 82 22

  1. Good Cells
  2. Новини
  3. GOOD CELLS на «Scar Conference»

Good Cells на конференції «Scar Conference»

15.05.2023

екзосоми з мезенхімальних стовбурових клітин, GoodEXOCells

Шрами або рубці — це кінцевий етап загоєння глибоких дефектів шкіри або слизової оболонки. Вони виникають, коли замість функціональної тканини, що постраждала, розвивається сполучна тканина, яка призначена для швидкого закриття дефекту.
Часто вони є не лише косметичним дефектом, а й нагадуванням про страшний момент травми, причиною проблем із самооцінкою та перешкодою до повноцінного життя.

Війна залишила шрами на душах кожного з нас, але є люди, які отримали також і шрами на своєму тілі, що заважають їм забути ті страшні дні.
Для того, щоб українські лікарі мали додаткову можливість обмінятися досвідом та отримати знання, які допоможуть ще ефективніше допомагати людям боротися зі шрамами, Владлєна Авєріна організувала захід «Scar Conference».

Про подію

На конференції виступили 13 спікерів, що поділилися своїми протоколами боротьби зі шрамами та рубцями. Всі учасники — практичуючі українські лікарі, що беруть участь в благодійному проєкті Владлєни "Заграва".

Illustration

Альона Василівна Злацька (директор банку пуповинної крові GOOD CELLS) та Владлєна Авєріна

Також, на заході виступав іноземний спікер Маріо Гоісіс — успішний італійський реконструктивний та пластичний хірург. Маріо є одним із амбасадорів проєкту "Заграва", тому регулярно відвідує Україну з гуманітарними місіями та долучається до багатьох конференцій та заходів.

Благодійний проєкт “Заграва”

“Заграва” — це благодійний проєкт, що допомагає координувати лікарів, клініки та пацієнтів для лікування різного роду рубців, отриманих в результаті бойових дій в Україні. Мета цього проєкту — розв'язати проблеми комунікації, зокрема:
страхи людей звертатися до послуг естетичної медицини;
 незнання про те, що лікарі готові лікувати їх безкоштовно;
 відсутність пацієнтів, які звертаються до клінік, попри готовність лікарів надавати свої послуги безкоштовно.

Благодійний проєкт об’єднує десятки лікарів та медичних дистриб’юторів, які працюють разом, аби допомогти стерти сліди війни з постраждалих.

Медична й біотехнологічна компанія GOOD CELLS також є одним із партнерів проєкту “Заграва”. В його рамках ми надаємо різні біотехнологічні продукти для ефективного та швидкого лікування рубців постраждалих українців.

Ми неймовірно вдячні Владлєні Авєріній за запрошення та чудову організацію заходу! Такі конференції — чудова можливість вкотре переконатися, які талановиті спеціалісти працюють в Україні! Крім цього, це унікальний шанс обмінюватися досвідом та разом дізнаватися нове й стрімко розвивати українську медицину.

Разом ми зможемо допомогти всім, хто цього потребує.Пишаємося бути частиною української прогресивної медичної спільноти!

Made with