Дзвоніть: +38 (067) 242 82 22

  1. Good Cells
  2. Новини
  3. Дерматологічний бранч SCAR WARS

Дерматологічний бранч SCAR WARS 

27.07.2023

екзосоми з мезенхімальних стовбурових клітин, GoodEXOCells

20.07 наша команда взяла участь у дерматологічному бранчі “SCAR WARS”, з партнерами благодійного проєкту “Заграва”. Захід був організований Владлєною Авєріною для того, аби партнери проєкту могли зібратися разом та обговорити свої методики, підходи та інструменти роботи з корекцією шрамів.

Як проходив бранч?

На заході зібралися дерматологи, косметологи та інші спеціалісти в області боротьби зі шрамами.

Спікерами заходу були:
● Олена Гриша;
● Владлєна Авєріна;
 Андрій Зіменьковський .

Також, свою доповідь представила Альона Василівна Злацька — директор банку пуповинної крові GOOD CELLS. Вона розповіла учасникам більше про екзосоми, як вони виробляються та як відрізнити якісний продукт від неякісного.

Про проєкт "Заграва"

Illustration

Для постраждалих від війни шрами — це не просто відмітки на шкірі, це — спогади про болісні події, що розділили їх життя на “до” та “після”. Саме тому наша компанія вирішила активно долучитися до благодійного проєкту “Заграва”, ініційованого Владлєною Авєріною та іншими партнерами. В рамках цього проєкту, постраждалі українці отримують безкоштовні процедури для зменшення рубців та покращення стану шкіри, що пошкодилася внаслідок бойових дій або обстрілів. 
До проєкту залучені лікарі, клініки, та постачальники медичних та косметичних засобів. Всі вони працюють разом, щоб ефективно допомагати людям у вирішенні естетичних проблем, що впливають на їх якість життя.

Ми захоплюємося енергією та бажанням допомагати всіх наших колег!Дякуємо за залученість, вашу працю і те, що підіймаєте українську медицину на новий рівень!

Made with