Дзвоніть: +38 (067) 242 82 22

  1. Good Cells
  2. Новини
  3. Медична та біотехнологічна компанія GOOD CELLS — член Асоціації приватних медичних закладів України!

Медична та біотехнологічна компанія GOOD CELLS — член Асоціації приватних медичних закладів України!

18.03.2023

екзосоми з мезенхімальних стовбурових клітин, GoodEXOCells

Наша компанія завжди прагне ставати краще та розвиватися. Співробітники GOOD CELLS є постійними учасниками багатьох конференцій, форумів, семінарів та інших профільних медичних заходів. Також, ми впевнені, що рости та вчитися новому можна лише в оточенні однодумців, які поділяють наші ідеї та прагнення.

Тож, сьогодні ми раді повідомити, що наша компанія стала членом Асоціації приватних медичних закладів України! Саме
GOOD CELLS стала першою клінікою регенеративної медицини в Україні, що стала учасником Асоціації.

Про Асоціацію приватних медичних закладів України

Асоціація приватних медичних закладів України (АПМЗУ) — це некомерційна організація, яка об'єднує приватні медичні заклади України з метою захисту їх інтересів та розвитку української приватної медицини.

Головні завдання Асоціації:
захист прав та інтересів приватних медичних закладів в Україні;
підвищення якості та доступності медичних послуг;
підтримка розвитку приватної медицини;
співпраця з державними органами та іншими організаціями в галузі охорони здоров'я.

Також АПМЗУ здійснює різноманітну діяльність, яка спрямована на підвищення кваліфікації медичних працівників, створення системи обміну досвідом та інформацією між членами Асоціації, розвиток міжнародного співробітництва та інше.
Асоціація допомагає своїм учасникам у створенні законодавчих ініціатив та представництві їх інтересів в органах державної влади. 

Школа інноваційної медицини в Україні

Про розвиток медицини в Україні

Українські лікарі — це досвідчені професіонали своєї справи з неймовірним потенціалом. Українці щороку стають авторами сотень авторських методик лікування, які рятують життя людей в усьому світі. Такі українські лікарі, як Микола Амосов, Володимир Бец, Олександр Богомолець, Володимир Філатов та інші назавжди закарбовані в історію медицини, як видатні дослідники та новатори, що змінили підходи до лікування багатьох хвороб.

Сьогодні, навіть попри всі умови, в країні триває запровадження медичної реформи, яка покликана покращити рівень медицини та зробити надання медичних послуг комфортним для кожного пацієнта.

GOOD CELLS вважає своєю місією популяризувати регенеративну медицину в Україні, робити її все ширше вживаною та доступною у різних куточках країни. Ми прагнемо, щоб якомога більше людей, яким не допомогла традиційна медицина, змогли отримати шанс на здорове та повноцінне життя.

Ми переконані, що тільки об’єднуючись разом та підтримуючи один одного ми зможемо вивести українську медицину на новий потужний рівень! Сподіваємося на плідну та ефективну співпрацю з новими партнерами — Асоціацією приватних медичних закладів України! 

Made with