Дзвоніть: +38 (067) 242 82 22

  1. Good Cells
  2. Новини
  3. Приватна медицина у реформуванні сфери охорони здоров’я та післявоєнній відбудові України

GOOD CELLS на круглому столі «Приватна медицина у реформуванні сфери охорони здоров’я та післявоєнній відбудові України»

01.05.2023

екзосоми з мезенхімальних стовбурових клітин, GoodEXOCells

Війна в Україні повпливала практично на всі сфери життя, особливо ті, що пов’язані з доступом до соціальних благ. Одним із пріоритетних напрямків, який потребує першочергової уваги під час післявоєнного відновлення — медична система. Провідні спеціалісти вважають, що почати обговорювати ці питання та будувати план відновлення варто вже зараз.

Саме з метою поширення інформації про важливість відновлення української медичної системи, 25 квітня 2023 року відбувся круглий стіл «Приватна медицина у реформуванні сфери охорони здоров’я та післявоєнній відбудові України». Захід був організований Асоціацією приватних медичних закладів України спільно з Американською торговельною палатою в Україні.

Подробиці круглого столу

Під час круглого столу провідні українські фахівці, причетні до медичної системи, обговорювали важливі теми:
Роль приватної медицини в медичній системі України та її відновленні.
Покращення доступності медичного обслуговування через залучення приватних медичних закладів.
Медична реформа з урахуванням особливостей часу.
Шляхи для покращення доступу українців до якісної медицини в умовах війни та післявоєнного відновлення.

Школа інноваційної медицини в Україні

Серед спікерів круглого столу були представники передових приватних медичних закладів України. Також, учасниками заходу стали представники наступних організацій та державних органів: Офіс Президента України; Міністерство охорони здоров’я України; Комітет з питань здоров'я нації, медичної допомоги та медичного страхування; Комітет з питань бюджету; Національна служба здоров’я України; Всесвітня організація охорони здоров’я; Світовий банк в Україні; USAID; Київська школа економіки; Український центр економічних і політичних досліджень імені Олександра Разумкова; Європейська Бізнес Асоціація;● Спілка Українських підприємців;

Участь GOOD CELLS у заході

Директор медичної компанії GOOD CELLS Осетрова К.О. та юрист Грищук-Сидоренко І.В. ознайомилися з головними ідеями заходу, обговорили актуальність питань з колегами та висловили готовність до співпраці та впровадження ефективних механізмів відбудови.

Illustration

На фото директор медичної компанії GOOD CELLS Катерина Осетрова (зліва) та юрист Ірина Грищук-Сидоренко (справа)

GOOD CELLS вважає відновлення медичної системи України надважливим завданням, в якому приватні медичні заклади мають взяти безпосередню участь. Крім цього, наші фахівці вже зараз активно беруть участь в лікуванні поранених українців в рамках двох благодійних проєктів: БІОТЕХ 2.0; BONE Regeneration Technology.
Наша команда вдячна Асоціації приватних медичних закладів України за організацію заходу та запрошення, а також за увагу до таких актуальних питань!

Made with