Дзвоніть: +38 (067) 242 82 22

  1. Головна
  2. Блог
  3. Рекомендації, обов'язкові до виконання, при лікуванні СПН з використанням трикомпонентного графта

Рекомендації, обов'язкові до виконання, при лікуванні СПН з використанням трикомпонентного графта

26.07.2021

Illustration

Ми дуже раді, що наш трикомпонентний графт зацікавив багато людей. Новий біотехнологічний продукт на основі метилцеллюлози може допомогти пацієнтам із дефіцитом об’єму носових раковин.
Команда наших біотехнологів довгий час підбирала його оптимальну формулу. В цей час лікарі, опираючись на свій досвід лікування, сформували протоколи введення і принципи терапії із застосуванням трикомпонентного графта. А завдяки підтримці та довірі наших пацієнтів ми змогли визначити ключові рекомендації його ефективного застосування:

1. Послідовність

Вона надважлива у випадках, коли потрібне збільшення площі слизової. Слизова може відновлюватися, але цей процес обмежений. Тому дуже важливо збільшувати об’єм поступово, щоб слизова встигала повноцінно відновлювати свої функції. Наші спеціалісти не рекомендують значно збільшувати об’єм носових раковин за один раз. Потрібно робити це поступово та «комфортно» для слизової, аби встигали проростати судини, тканина добре переносила період післяін'єкційного лізису, а об’єм залишався стабільним. Наступні ін’єкції потрібні для коригування. Середній об’єм, який ми рекомендуємо на 1 введення — близько 2 мл.

2. Недоторканість

Дуже важливо не травмувати та не чіпати місце введення. Надмірні огляди та самоогляди будуть зайві, адже підвищують ризик пошкоджень та занесення інфекцій.Зайве запалення провокує посилений лізис графта. Якщо тканина перебуває у стані спокою, шанси на її загоєння та трансформацію у функціональну сполучну тканину значно збільшуються. Дотримання цього пункту забезпечує більш успішне приживання графта та зменшує потребу в додаткових ін’єкціях.

3. Використання аутологічних матеріалів

Нові результати застосування графта, які отримала наша команда, демонструють, що у випадку використання аутологічних матеріалів, лізис трикомпонентного графта менш виражений. Ми зацікавлені в тому, аби наші пацієнти отримували найкращі можливі результати лікування. Саме тому надалі пропонуємо застосування біотехнологічного графта тільки за умови використання аутологічних матеріалів.

4. Спільна стратегія лікування

Ми переконані, що ефективний результат можна отримати тільки при цільній та єдиній стратегії лікування СПН. Тому ми наполегливо просимо наших пацієнтів інформувати наших лікарів про свої плани додаткового лікування поза нашою клінікою, особливо про інвазивні втручання. Якщо пацієнт, крім призначеного лікування, планує додатково боротися з іншими проблеми в носовій порожнині (синусити, перфорація перетинки тощо), ми маємо про це знати. Це потрібно для того, щоб оцінити вплив на графт та запобігти його пошкодженню. Узгодженість дій допоможе зберегти результат та не змарнувати час та ресурси, витрачені на попереднє лікування.
Дуже важливо, щоб пацієнт дотримувався загальної стратегії лікування. Ми маємо бути з пацієнтом заодно і разом йти до спільної мети — одужання. Будь-яке лікування — це співпраця пацієнта і лікаря. Між ними не має бути секретів та недомовленостей, якщо вони стосуються здоров’я. Всі неузгоджені дії несуть ризик меншої ефективності лікування та невиправданих очікувань.

Сподіваємося, що ця інформація допоможе вам краще зрозуміти наш підхід та бути більш свідомими в прийнятті рішень про своє лікування.

Маєте питання? Ставте їх у рядок нижче і ми обов’язково з вами зв’яжемось!

Дякуємо!

Ми обов'язково з Вами зв'яжемося.

Can't send form.

Please try again later.

Зв'язок

Контакти

Ми дружні та відкриті — контактуйте з нами легко.

Адреса

Клініка і лабораторія GOOD CELLS03115, Україна, м. Київ, вул. Івана Крамського, 9

Телефон

+38 (067) 242 82 22

Made with