Дзвоніть: +38 (067) 242 82 22

  1. Головна
  2. Блог
  3. Механізм впливу СПН на нервову систему та прийом препаратів

Механізм впливу СПН на нервову систему та прийом препаратів

01.11.2021

Illustration

Ми розуміємо, що СПН — це складна проблема, яка дуже сильно впливає на якість життя людини. Нижче хочемо дати пояснення механізмів взаємодії всіх органів, наслідків їх порушення, і роз'яснити необхідність прийому медпрепаратів.

Ушкодження нервової та імунної системи при СПН

СПН — це вид травми, втрата важливого фрагмента тканини в архітектурі носа і втрата його життєво важливих функцій. Внаслідок травми організм пацієнта з СПН відчуває шок та стрес і змушений адаптуватися до травми. За процес дихання відповідає нервова система, тому у пацієнта із даним синдромом не неї буде велике навантаження. У нормі процес дихання автоматизований, відбувається несвідомо з пасивною увагою мозку. Водночас у пацієнтів із СПН спостерігається надмірне зношування нервової системи через постійну концентрацію мозку на життєво важливій функції організму. Своєю чергою, нервова система прямо впливає на імунітет. При перевтомі нервової системи імунна стає агресивною, порушується сон. Порушення сну провокує порушення гормональної системи (оскільки частина гормонів виробляється лише під час сну). Імунна система, своєю чергою, також залежить від рівня стресу та гормональної системи. Це починає руйнувати сприйняття та здатність організму пристосовуватись, адаптуватися до нових умов. Спостерігається ефект доміно.
Підсумовуючи, у пацієнта з СПН одночасно є 3 ушкодження: фізична травма (пошкодження рецепторного апарату/порушення архітектури носа) + надмірне навантаження нервової системи + нестабільний імунітет. Саме тому важливо пройти комплексне лікування.

Комплексне лікування СПН

Комплексне лікування включає відновлення не тільки архітектури носа та його тканин, а і нервової системи, що дозволяє мозку правильно зчитувати сигнали дихання. Саме тому, крім відновлення обсягу тканин, необхідний прийом ліків для регенерації нервової системи. Це дозволяє знизити навантаження на нервову систему та знизити активність імунної системи, що, своєю чергою, прискорює процес реабілітації.
Відмова від прийому препаратів під час лікування негативно впливає на результати та віддаляє одужання. Дуже важливо розуміти, що відповідальність за результат лікування лежить на пацієнті та лікарі в рівній мірі. Тому ми люб'язно просимо всіх пацієнтів бути уважними та відповідальними. Успішність лікування кожного пацієнта безпосередньо залежить від дотримання всіх рекомендацій лікаря.

Про програму лікування СПН із біотехнологічним графтом

Ми не приховуємо, що наша технологія лікування є новою. Ми публічно демонструємо процес розробки нових медичних рішень. Водночас ми розуміємо, як складно довіряти, випробувавши багато інших неефективних методів лікування. І дякуємо кожному хто зараз читає цю статтю, продовжуючи шукати рішення та поважаємо за обдумане та зважене рішення застосовувати чи не застосовувати біотехнології. У будь-якому випадку звертаючись до нашої клініки для лікування, ми розраховуємо на відповідальний підхід та свідомість з вашого боку. Відповідаючи на зауваження щодо вартості лікування у нашій клініці, ми запевняємо вас, що лікування СПН у GOOD CELLS — це не комерційний проєкт зараз. Всі гроші, які ми отримуємо, час та зусилля найкращих своїх співробітників ми вкладаємо у вивчення СПН та подальший розвиток технологій лікування. Ми продовжуємо інвестувати в обладнання та пошук ефективного методу для того, щоб нарешті знайти найкраще рішення. Оскільки при СПН йдеться про пошкодження багатьох тканин, ми впевнені, що біотехнології — це найкраще медичне рішення для цієї проблеми.
Дякуємо за те, що прочитали наше звернення до кінця. Ми працюємо для вас та сподіваємося на ефективний діалог. Команда GOOD CELLS робить все можливе, щоб забезпечити ефективне лікування для кожного пацієнта.

Маєте питання? Ставте їх у рядок нижче і ми обов’язково з вами зв’яжемось!

Дякуємо!

Ми обов'язково з Вами зв'яжемося.

Can't send form.

Please try again later.

Зв'язок

Контакти

Ми дружні та відкриті — контактуйте з нами легко.

Адреса

Клініка і лабораторія GOOD CELLS03115, Україна, м. Київ, вул. Івана Крамського, 9

Телефон

+38 (067) 242 82 22

Made with